News Flash:

Judecătorul clujean Andreea Chiș și-a depus cerere de pensionare

2 Noiembrie 2022
2249 Vizualizari | 0 Comentarii
Andreea Chis

Magistratul clujean Andreea Chiș, membră a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), anunță că a depus cerere de pensionare.

”După 27 de ani în magistratură, ani în care am parcurs treptele profesionale de la judecător de judecătorie, la tribunal și curte de apel, cariera fiindu-mi încununată de încrederea cu care m-au investit colegii mei, alegându-mă să-i reprezint în Consiliul Superior al Magistraturii şi punându-şi cariera în mâinile mele, azi am depus cererea de eliberare din funcția de judecător prin pensionare. Motivele le voi aduce la cunoştință publică în ședința Secției pentru judecători de mâine, 3 noiembrie 2023”, se arată într-un mesaj postat pe Facebook de Andreea Chiș.

Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a avizat luni dosarele de pensionare depuse de 63 de judecători, potrivit agendei publice. Este un număr fără precedent de pensionări într-o singură zi și vine la o săptămână după ce CSM a avertizat că foarte mulţi magistrați s-ar putea pensiona acum pentru a evita o eventuală reformă a pensiilor speciale.

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

andreea chis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0928 (s) | 22 queries | Mysql time :0.039320 (s)