Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate si iubite artiste de la noi. Interpreta se afla intr-o forma de zile mari, iar acest lucru l-a demonstrat in cadrul unui concert sustinut in acest weekend la Constanta. Insa, un detaliu a atras atentia tuturor. Este vorba despre transformarea uimitoare la nivelul fetei a vedetei.

Multi dintre fani cred ca aceasta a apelat din nou la medicul estetician. Dupa ce a postat o imagine pe contul de socializare, fanii au inceput sa o compare cu vedetele autohtone cunoscute pentru exagerarile cu operatiile estetice.

„Sunt o fana a ta din adolescenta mea si a ta, fiind aproape de aceeasi varsta. Esti minunata, dar te rog opreste-te cu chirurgia estetica pentru ca in curand o sa intrebam unde este Loredana, ce ai facut cu ea. Orice exagerare nu este buna, iar interventiile din ultima perioada nu te fac nici mai tanara si nici mai frumoasa. Toate care au exagerat cu interventiile estetice au devenit niste hidosii in cele din urma, iar tu esti prea frumoasa ca sa distrugi ce ai. Asculta un sfat de la cineva care te iubeste pentru ceea ce esti si pentru talentul tau. Ramai Loredana”, este unul dintre mesajele transmise de o admiratoare.

coral