News Flash:

Mai mulți copii au participat la diverse activități de informare şi prevenire, organizate de polițiștii clujeni

11 Aprilie 2019
1284 Vizualizari | 0 Comentarii
activitati ale politistilor

La data de 10 aprilie a.c., politiştii Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii Cluj au fost alături de copiii de la Grădiniţa Universul Copiilor Cluj-Napoca, desfăşurând activităţi în cadrul proiectului „De mic învăț să mă feresc de rele”.

Activităţile au avut ca scop prevenirea implicării copiilor în accidente rutiere. La activităţi au participat 140 de copii şi 6 cadre didactice.

La aceeaşi dată, în cadrul Proiectului naţional „ Şcoala siguranţei Tedi” au fost desfăşurate activităţi de informare şi prevenire a implicării copiilor în accidente rutiere, la Şcoala Gimnazială Teodor Murăşanu din municipiul Turda.

Accentul a fost pus pe deplasarea în siguranţă spre şcoală sau de la şcoală a copiilor, alegerea corectă a locurilor de joacă şi traversarea în siguranţă. La activităţi au fost prezenţi 30 de copii însoţiţi de 1 cadru didactic.

Activităţile poliţiştilor de la prevenire au continuat, alături de piloţii echipei Napoca Rally Academy, la Colegiul Tehnologic Raluca Ripan din Cluj-Napoca în cadrul Proiectului judeţean „Be cool”.

La activităţi au participat 100 de elevi din clasele a XI-a şi a XII-a însoţiţi de 4 cadre didactice. S-a pus accent pe prevenirea implicării tinerilor în comiterea de accidente rutiere, prevenirea comportamentului teribilist la volan.

Ziua de lucru a poliţiştilor Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii s-a încheiat după ora 18.00, când a fost finalizată activitatea lectoratului cu părinţii elevilor Şcolii Gimnaziale Constantin Brâncuşi din Cluj-Napoca.

Cei 40 de părinţi prezenţi la activitate au fost informaţi cu privire la riscurile la care sunt expuşi copiii care petrec foarte mult timp în mediul on-line, pe reţelele de socializare.

Activitatea de lectorat cu părinţii a fost desfăşurată cu sprijinul Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj şi al specialiştilor din cadrul Agenţiei Naţionale împotriva Traficului de Persoane, fiind circumscrisă Proiectului naţional „Ora de Net”.

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

copii elevi cadre didactice parinti activitati politia informare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1154 (s) | 25 queries | Mysql time :0.034082 (s)