Traian Basescu a avut o idila cu o tanara pe nume Elena, inainte de casatoria sa cu Maria, cea care a fost prima doamna a Romaniei.

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, este casatorit de foarte multi ani cu Maria Basescu. Din mariajul lor au rezultat doua fiice, Ioana si Elena, care i-au facut bunici pe cei doi.

Fostul cuplu prezidential al Romaniei este unul foarte bine sudat si nimic nu pare sa afecteze linistea dintre Traian si Maria Basescu.

Cu toate acestea, inainte de mariajul cu Maria, Traian Basescu a trait o idila cu o tanara pe nume Elena, cea care a ratat ocazia de a deveni prima doamna a Romaniei.

Doi tineri studenti in Constanta, ea in primul an la Biologie, el boboc la Marina. Destinul a facut ca ei sa se intersecteze la cantina studenteasca si sa se indragosteasca. Se intampla in anul 1973. Tanarul era Traian Basescu, iar tanara studenta e prima lui iubita, Elena Stefan, care ulterior a ajuns directoarea scoii din Dragalina.

Atunci, Basescu avea 22 de ani si abia intrase la Instit u t u l u i de Marina din C o n – stanta. Tot in anul I, dar la Facultatea de Stiinte ale Naturii, era si Elena Stefan, o frumoasa satena de varsta apropiata cu a lui Traian, din comuna Dragalina, judetul Calarasi.

Cei doi s-au intalnit la cantina, s-au placut si… nu a durat mult pana au devenit iubiti, iar viitorul ofiter de marina a-nceput sa-i faca vizite la caminul unde locuia ea.

“Ia uite! As fi putut sa fiu prima doamna azi! A fost primul meu iubit”, i-ar fi spus Elena, devenita intre timp Vlasceanu, unei prietene, aratandu-i o fotografie din tinerete, in care apareau doi adolescenti indragostiti.

Nimeni nu stie de ce s-au despartit Traian Basescu si Elena Stefan, cert este ca, la doi ani dupa separarea lor, fostul presedinte al Romaniei se insura cu Maria.

coral