Doliu in lumea showbiz-ului romanesc. A murit Marcel Toader, fostul sot al Gabrielei Cristea si Mariei Constantin. Potrivit unor surse citate de Antena 3, decesul s-ar fi produs in urma unui stop cardio-respirator.

Aceleasi surse sutin ca omul de afaceri in varsta de 56 de ani se afla la masa, moment in care s-a prabusit, pur si simplu, medicii nemaiputand face nimic pentru a-i salva viata. Timp de aproximativ o ora a fost resuscitat Marcel Toader de medici, chiar in locuinta omului de afaceri. Din pacate n-a mai fost salvat.

Marcel Toader a murit! N-a acuzat niciodata probleme de sanatate

Marcel Toader n-a acuzat niciodata probleme de sanatate, nefiind in vreun moment bolnav. Din acest motiv, socul este cu atat mai mare pentru familie si apropiati. Inainte de a pasi spre afaceri si de a fii o prezenta constanta la emisiunile TV, Marcel Toader a jucat rugby de performanta, evuland pentru nationala de rugby a Romaniei.

Marcel Toader a fost casatorit de 6 ori. Prima lui sotie a fost o frantuzoaica, apoi s-a casatorit cu jucatoarea de tenis Catalina Cristea.

A urmat cantareata Ana Maria Ferentz, Diana Ghebu, vedeta TV Gabriela Cristea si Maria Constantin. De-a lungul timpului, o parte din aceste femei l-au acuzat pe Marcel Toader de violenta domestica.