Marhaba Steak & Breakfast Restaurant, desemnat de Google, cel mai bun restaurant de tip “Steak-House” din Cluj-Napoca, la inceputul anului 2023!

Bazat pe un top al celor mai bune restaurante din Cluj, in primul trimestru al anului 2023, la categoria “ Steak-House Restaurants “ ( restaurante specializate in gatirea carnii de vita pe gratar ), Google pozitioneaza “Marhaba Steak & Breakfast Restaurant” ca fiind restaurantul cu cea mai buna evaluare la categoria sa in orasul Cluj dar si in Romania, obtinand ce-a mai mare nota, respectiv 4,9 din 5!

Clientii care i-au trecut pragul, au evaluat restaurantul din mai multe puncte de vedere, respectiv: pozitia centrala a locatiei, designul restaurantului, servirea, personalul, atmosfera si binenteles, cel mai important detaliu, gustul carnii si modalitatea de preparare a acesteia, iar conform comentariilor clientilor: “ carnea ti se topeste in gura ”!

Asadar, “Marhaba Steak & Breakfast Restaurant” a obtinut un punctaj de 4,9 din 5, aproape maxim din maxim, fiind si unul dintre putinele restaurante din Romania care obtin acest punctaj mare!
In acest restaurant, clientii au laudat calitatea carnii gatite pe gratarul tip “ Josper ” un gratar special pentru prepararea fripturilor pe carbune, denumit in lumea cunoscatorilor de carne, ca si “Rolls-Royce -ul “ gratarelor.

Carnea este adusa exclusiv cu avionul, saptamanal, din America, Japonia si Australia, respectiv carnea Black Angus din America, Wagyu din Australia si Japonia si vestita carne Kobe din Japonia.
Important de mentionat, se poate cumpara carnea si pentru a fi gatita acasa!

Pe langa partea de carne, restaurantul serveste zilnic, incepand cu orele 09:00 peste 13 tipuri de mic dejun. Binenteles cafeaua este una premium, facuta in aparatul de cafea “ La Marzocco “, acest brand fiind pozitionat ca si lider mondial in aparate de cafea. Cafeaua in sine, este un mix din Etiopia si Nicaragua, mix facut special pentru Marhaba Steak & Breakfast Restaurant si prajita la Cluj.

De la orele 12:00 se serveste si peste, fructe de mare, salate si deserturi dupa care clientii sunt “innebuniti”, dupa cum se observa din comentariile acestora, comentarii care i-au propulsat pe primul loc in acest top!
Asadar, felicitam Clujul si multumim celor de la Google pentru ca ne pun pe harta gastronomica a lumii si felicitam si “Marhaba Steak & Breakfast Restaurant “ pentru locul 1 si pentru diversitatea produselor oferite in meniul lor!

Lantul de restaurante “Marhaba” este detinut de familia Hanga, proprietara grupului de firme “ Alex & George Import Export SRL “, companie infiintata in anul 1991, companie cu capital 100% romanesc.
Firma deruleaza afaceri in HoReCa, Imobiliare si Constructii.

Telefon Rezervari: 0773.700.700.
Adresa: Str Avram Iancu 13-15, Cluj-Napoca.
Deschis zilnic incepand cu orele 09:00-24:00.
Website: www.marhaba-steak.ro ( aici gasiti prezentarea restaurantului si a meniului ).
Instagram: Marhaba.steak.and.breakfast.restaurant
Facebook: Marhaba Steak & Breakfast Restaurant