Ești pregătit pentru încă 90 de minute pline de emoție și adrenalină? Te așteptăm marți, 2 iulie 2024, pe terasa food court-ului Iulius Mall Cluj, unde va fi difuzat meciul dintre România și Olanda. Sună-ți prietenii și veniți să susțineți Echipa națională a României, la Campionatul European de Fotbal 2024! Weekend-ul va începe tot cu un eveniment în aer liber: Movie Nights revine în Iulius Parc, iar prima peliculă difuzată este „Dune II”.

Marți, 2 iulie, de la ora 19.00, ne reîntâlnim pe terasa exterioară a food court-ului Iulius Mall Cluj pentru a-i susține pe jucătorii Echipei Naționale. Cu siguranță va fi un meci care „Merită văzut împreună”, așa că adună-ți gașca de prieteni și pregătiți-vă pentru cele mai emoționante minute din cadrul Euro 2024! Bean bags, răcoritoare, snack-uri și un ecran gigant pentru ca tu să vezi toate fazele meciului te așteaptă pe terasă!

În continuare ai șanse să câștigi premii delicioase la operatorii din food court: Sweet Caffe, Noodle Pack, Lemnul Verde, Spartan sau Cartofisserie. În zilele de 5, 6, 9, 10 și 14 iulie, dacă faci cumpărături de minimum 30 de lei, prin cumularea a cel mult două bonuri de la oricare dintre operatorii din food court, poți să participi la o partidă de foosball, care îți garantează câștigul. Regulile sunt simple: se formează două echipe, de câte patru persoane, iar câștigătorii primesc câte un voucher. Durata unui meci de foosball este de aproximativ 5 minute. Regulamentul campaniei este disponibil online pe site-ul Iulius Mall Cluj.

Odată cu sezonul estival, în Iulius Mall Cluj reîncep și serile de film în aer liber. Vineri, 5 iulie 2024, Movie Nights redeschide ecranul din Iulius Parc, iar de la ora 21.30, cinefilii sunt așteptați să vadă „Dune II”. Pelicula urmărește o nouă călătorie mitică a personajului Paul Atreides, care, de această dată, vrea să se răzbune pe cei care i-au distrus familia. Pus să aleagă între soarta universului și dragostea vieții sale, Paul încearcă să prevină un viitor nefast. Accesul la Movie Nights este gratuit.

Vino în Iulius Mall Cluj, unde au loc evenimente ce aduc comunitatea împreună!