Mihai Stoica a declarat, după ce FCSB a câştigat titlul de campioană, că urmează “poate cea mai frumoasă celebrare a unui titlu” din istoria competiţiei, informează news.ro.

”Urmează poate cea mai frumoasă celebrare a unui titlu din istoria acestei competiţii. Cu CFR sunt convins că va fi un stadion arhiplin. Am o amintire de la meciul cu Braşov din 2013, dar acela a fost pistol cu apă. Avem timp să pregătim. Nu am discutat încă. Nu sunt superstiţios, dar nu îmi place să vorbesc despre ceva ce nu s-a întâmplat.”, a spus Mihai Stoica, potrivit digisport.ro.

El a explicat, în glumă, şi de ce era însângerat în timpul bucuriei de după meciul cu Farul: ”Păi eu îi spun lui Ovidiu Popescu să ne aşezăm la masă să prelungim contractul şi el nu ştiu ce a înţeles. Glumesc. A scăpat şi fără cartonaş galben. E bine când te bucuri şi fizic, nu?”.

Pe de altă parte, as.ro notează că jucătorii echipei FCSB au întrerupt conferinţa de presă a tehnicianlui Elias Charalambous, l-au udat cu apă pe antrenor şi au cântat: Campionii, campionii, ole, ole, ole!”.

Formaţia FCSB a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 echipa Farul Constanţa, în etapa a şaptea a play-off-ului Superligii, şi a câştigat titlul de campioană. Precedentul titlu al bucureştenilor data din 2015. În actualul sezon, cu trei etape înainte de final, FCSB are 49 de puncte, în timp ce Farul, locul doi, are 35.