Adevărul despre ciorbă! Motivul pentru care nu poți trăi doar cu acest preparat a fost devoalat de nutriționistul Mihaela Bilic. Detalii pe care nu le știai!

Mihaela Bilic a dezvăluit de ce banala ciorbă nu este un preparat complet.

Sigur, nimeni nu contestă beneficiile generale, dar și gustul tradițional al ciorbelor și supelor, dar acest aliment nu te poate ajuta să trăiești zile îndelungate, spune Mihaela Bilic, potrivit spectacola.ro.

Mihaela Bilic, despre ciorbă: „Nu ne asigură supraviețuirea”
Ai putea supraviețui doar cu ciorbă pe o insulă pustie? Acesta este scenariul pus în scenă de celebrul nutriționist Mihaela Bilic. Răspunsul este NU!

„Asta e interesant apropo de percepția noastră pentru mâncare.

Zeama aceasta din frunze, zarzavaturi, verdețuri este extrem de sănătoasă și de plină de vitamine și de minerale, dar faptul că în legume nu avem deloc grăsimi, este un lucru care nu ne asigură supraviețuirea, paradoxal, și da, o alimentație dietetică ne este la îndemână, când avem de toate în frigider, dar în momentul în care trăim în sălbăticie sau avem nevoie de ceva pentru supraviețuire, acolo avem nevoie de grăsime și de preparate de origine animală, pentru că în ele găsim caloriile și proteinele complete.

Ciorbă să fie, dar cu șnițel lângă ea”, a spus Mihaela Bilic, în cadrul unei emisiuni realizate la radio Europa FM.