• Mircea Moroșan a obținut un nou mandat de primar al orașului Huedin, confirmând încrederea și sprijinul pe care cetățenii i le-au acordat în mod constant. Reprezentant al Partidului Național Liberal (PNL), Moroșan a obținut 30,5% din voturi, demonstrând astfel că locuitorii orașului Huedin își doresc continuitate și stabilitate în administrația locală.

Mircea Moroșan a fost urmat de Kudor Csaba, candidatul Alianței Dreapta Unită (ADU), care a obținut 26,72% din voturi, și de Antal Ștefan, reprezentantul Uniunii Democrate Maghiare din România (UDMR), cu 18,56%. Aceste rezultate reflectă clar faptul că cetățenii au validat din nou munca și dedicarea lui Moroșan pentru comunitatea locală.

coral

Primarul Mircea Moroșan a demonstrat, de-a lungul mandatului său anterior, o preocupare constantă pentru dezvoltarea orașului Huedin. Realizările sale în domeniul infrastructurii, educației și serviciilor publice au fost esențiale pentru îmbunătățirea calității vieții locuitorilor.

Votul pentru Mircea Moroșan a fost unul pentru continuitate, cetățenii alegând să susțină un lider care a demonstrat că își merită locul și care a adus rezultate concrete pentru oraș. Cu un nou mandat în față, Moroșan este hotărât să continue proiectele începute și să inițieze noi inițiative care vor contribui la dezvoltarea și prosperitatea orașului Huedin.

Victoria lui Mircea Moroșan nu este doar o confirmare a încrederii pe care cetățenii i-o poartă, ci și un semn clar al dorinței comunității pentru progres și stabilitate sub conducerea sa.

„Dragi huedineni,

Este o onoare, un privilegiu și o mare responsabilitate pentru mine să stau în fața voastră, astăzi, după ce mi-ați oferit încrederea de a continua să vă reprezint ca primar.
Votul vostru este o confirmare a muncii depuse împreună în acești ultimi ani și un angajament pentru viitorul nostru comun.
Vă mulțumesc tuturor celor care ați participat la acest proces democratic!
Fie că ați votat pentru mine sau pentru ceilalți contracandidați, FIECARE VOT contează și FIECARE VOCE trebuie ascultată.
Împreună putem construi o comunitate mai puternică și mai unită.
Avem multe proiecte de finalizat și de construit.
Aceste alegeri ne-au arătat clar că încrederea, colaborarea și perseverența sunt fundamentul progresului.
Vă PROMIT și VĂ ASIGUR că voi lucra pentru a onora această încredere pe care mi-ați acordat-o astăzi.
Ușa biroului meu din primărie este deschisă pentru fiecare dintre voi. Pentru idei, pentru sugestii și chiar și pentru critici constructive.
Felicit pe această cale echipele și contracandidații care au avut o campanie curată și pozitivă: Kudor Csaba, Istvan Antal și Horea-Dorin Matis și mulțumesc în mod special echipei mele de campanie pentru munca depusă.
Vă mulțumesc din nou pentru sprijinul vostru!

Împreună continuăm să construim un viitor mai bun pentru Huedin!”