Primarul Mircea Moroșan a transmis un mesaj emoționant către cetățenii orașului Huedin cu ocazia sărbătorii Înălțării Domnului și a Zilei Eroilor. Mesajul a fost postat pe pagina oficială de Facebook a primarului și a fost primit cu apreciere și recunoștință de către comunitate.

În mesajul său, primarul a subliniat semnificația profundă a acestei zile sfinte și importanța de a aduce un omagiu eroilor națiunii.

„Dragi cetățeni ai orașului Huedin,

Astăzi, sărbătorim 🌿Înălțarea Domnului și aducem un omagiu 🇷🇴eroilor noștri. ✨Înălțarea Domnului ne aduce pace, speranță și lumină în suflete. 🇷🇴Ziua Eroilor este un prilej de recunoștință și respect pentru cei care și-au dat viața pentru libertatea și bunăstarea noastră. 🙏În această zi sfântă, ne îndreptăm gândurile și rugăciunile către toți cei care au căzut pe câmpurile de luptă, apărând valorile și identitatea națională. ❤️Amintirea lor va rămâne veșnic vie în inimile noastre și ne va inspira să fim mereu uniți și solidari.”

Mesajul a fost însoțit de simboluri care subliniază atât spiritul religios al sărbătorii Înălțării Domnului, cât și respectul profund față de eroii care au luptat pentru țară. În acest context, primarul a îndemnat cetățenii să își amintească de sacrificiul eroilor și să se inspire din curajul și devotamentul acestora pentru a păstra unitatea și solidaritatea în comunitate.

Primarul Moroșan a subliniat că amintirea eroilor va rămâne veșnic vie în inimile tuturor și va servi drept inspirație pentru a construi o societate mai bună și mai unită.

Mesajul primarului a fost apreciat de cetățenii Huedinului, mulți dintre aceștia exprimându-și recunoștința și respectul față de eroii națiunii în comentariile lor. De asemenea, mulți au remarcat importanța păstrării tradițiilor și valorilor naționale, subliniind că astfel de mesaje contribuie la întărirea coeziunii sociale și la cultivarea unui sentiment de mândrie națională.