Naționala de fotbal a Italiei, care a participat la Campionatul European de Fotbal U21, s-a ales cu echipamentul furat între meciurile desfășurate pe stadionul Cluj Arena de la Cluj-Napoca.

Potrivit surselor Bună Ziua Cluj, italienilor li s-au furat 4 perechi de ghete din vestiarul repartizat din cadrul stadionului Cluj Arena, chiar în timpul meciurilor disputate la Cluj. Având în vedere că accesul la vestiarele echipelor nu a fost posibil publicului larg, este foarte posibil ca persoana responsabilă să fie din rândul staff-ului Cluj Arena sau a firmelor care își desfășurau activitatea pe stadion în perioada respectivă.

Informația a fost confirmată pentru bzc.ro și de către poliția clujeană, care arată că a fost demarată o anchetă.

„La data de 25 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca au demarat activități de cercetare în cadrul unui dosar penal ce vizează infracțiunea de furt, după ce au fost informați despre faptul că în perioada 22-23 iunie a.c., persoane necunoscute, profitând de faptul că ușile vestiarelor din incinta Cluj Arena au fost lăsate neasigurate, au sustras 4 perechi de ghete de fotbal aparținând unor jucători.

Polițiștii efectuează verificări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta.” au declarat reprezentanții IPJ Cluj pentru Bună Ziua Cluj.

Clujul se face astfel de rușine după ce, alături de București, a avut ocazia de a găzdui o grupă a Campionatului European de Fotbal U21, însă este singurul oraș unde au avut loc astfel de incidente.