Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat că una dintre persoanele testate în sondaje de PNL pentru Primăria Capitalei este fostul fotbalist Ionuţ Lupescu, despre care spune că a făcut parte din staff-ul UEFA, face parte din Generaţia de Aur şi consideră că este o persoană foarte bună pentru a fi testat şi sondat.

Nicolae Ciucă a declarat luni seară, la Digi24, despre un candidat comun al coaliţiei PNL-PSD la alegerile pentru Primăria Capitalei, că acesta trebuie să fie o persoană agreată de ambele partide pentru a se ajunge la o înţelegere, notează News.ro.

„Dacă vom găsi acea persoană care să fie agreată de ambele partide şi să aibă perspectiva că îndeplineşte cerinţele şi aşteptările pe care cetăţenii din Bucureşti le au, cu certitudine ne vom putea înţelege pe acest subiect”, a spus Ciucă.

Despre sondajele pe care PNL le face, Nicolae Ciucă a spus că una dintre persoanele testate în sondaje este Ionuţ Lupescu. „Am căutat acei oameni care au în spate un background, inclusiv managerial”, a precizat Ciucă, arătând că „Ionuţ Lupescu a făcut parte din staff-ul UEFA, a gestionat un buget de 5,5 milioane pe an”.

Potrivit lui Ciucă, Lupescu „face parte din Generaţia de Aur”. „Eu consider că este o persoană foarte bună pentru a fi testat şi sondat. Vedem ce spun bucureştenii”, a mai arătat liderul liberal.