Numărul deceselor înregistrate după cutremurele devastatoare din Turcia şi Siria a trecut de 30.000. Printre cei care și-au pierdut viața sub ruine se numără și o artistă îndrăgită. Actrița Emel Atici, din serialul „Mă numesc Zuleyha”, și fiica ei, Püryan Aıcı, s-au stins din viață în urma cutremurului care a zguduit Turcia și Siria, pe 7 februarie.

Emel Atici, cunoscuta actriță din serialul turcesc „Mă numesc Zuleyha”, în care a jucat între anii 2018 și 2022 s-a stins din viață în urma cutremurului din Turcia.

În urmă cu puțin timp, casa de producție care a avut ideea acestui serial, a dat vestea tragică pe rețelele de socializare.

„Suntem profund întristați de pierderea valoroasei actrițe Emel Aıcı, din serialul nostru Mă numesc Zuleyha și a fiicei sale, Püryan Aıcı, în dezastrul cutremurului din țara noastră. Ne exprimăm condoleanțe familiei Atıcı și tuturor cetățenilor noștri care și-au pierdut viața în cutremur, familiilor lor”, a transmis compania Tims&B, potrivit fanatik.ro.

Colegii săi din serial au transmis mesaje pe rețelele de socializare
Și cei alături de care a jucat de-a lungul vieții sunt îndurerați de moartea actriței.

„Îmi pare foarte rău, foarte … Pentru toată lumea, pentru orice. Îmi pare rău pentru pierderea ta”, a transmis actrița Hilal Altinbilek, pe Instagram.

„Fie ca draga noastră prietenă Emel Atici să se odihnească în pace… Odihnește-te în pace…”, a scris și actrița Sibel Tascioglu, pe rețelele de socializare.