O vedetă din online a plătit cu viața din cauza unei operații de înfrumusețare! Influenceriţa avea doar 30 de ani O vedetă din online a murit după ce a făcut o operație de înfrumusețare. Elena Larrea era cunoscută mai ales pentru acţiunile de salvare a animalelor. De altfel, în multe dintre fotografii ea apare alături de ființe necuvântătoare.

Elena era cunoscută ca o activistă care susținea drepturile animalelor. Modelul mexican în vârstă de 30 de ani a murit total neașteptat din cauza unui cheag de sânge după ce a fost supusă unei proceduri de liposucție.

Animal Rescue Service a făcut tristul anunț Animal Rescue Service a fost organismul care a făcut tristul anunț. „Cu profundă durere, vă informăm despre plecarea din viață a Elenei Larrea, președinte și fondator al Cuacolandia, care, din păcate, ieri, marți, 19 martie 2024, la ora 15:30, a decedat din cauza unei tromboze pulmonare care a provocat un cheag în plămâni”, se arată în comunicatul de pe rețeaua de socializare.

Potrivit The Daily Beast, Elena Larrea a fost cunoscută ca fiind fondatoarea adăpostului de salvare a animalelor Cuacolandia. Ea a fost, de asemenea, o activistă care a contribuit la schimbarea legislaturii din statul mexican Puebla.

 

coral