Un tânăr de doar 14 ani a pus poliţia pe jar, după o urmărire ca în filme pe strazile unei comune clujene. Din câte se pare, acesta este acuzat de o serie întreagă de infracțiuni printre care și furtul unei mașini. 

Conform IPJ Cluj, la data de 10 martie, în jurul orei 18:00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Sâncraiu au efectuat semnal de oprire față de șoferul unei mașini care se deplasa pe raza comunei Sâncraiu, județul Cluj, dinspre Sâncraiu spre Morlaca. După semnalul de oprire șoferul a schimbat brusc direcția de mers, iar oamenii legii au pornit în urmărirea acestuia. Pe raza localității Morlaca a oprit și a fost stabilită identitatea sa. Este vorba despre un minor în vârstă de 14 ani, din Huedin. Totodată, în urma cercetărilor, s-a stabilit că minorul ar fi mai fi condus mașina pe drumurile publice și cu o zi înaintea depistării. De asemenea, minorul ar fi și autorul unei infracțiuni comise la data de 9 februarie 2020.

La respectiva dată, minorul ar fi condus o mașină pe raza orașului Huedin, nu ar fi oprit la semnalul efectuat de polițiști, și-ar fi continuat deplasarea, iar ulterior a abandonat autovehiculul, fugind. Colac peste pupăză, autoturismul condus avea aplicate plăcuțe de înmatriculare ce erau atribuite unui alt vehicul. Nu în ultimul rând, în luna septembrie 2019, împreună cu alți doi minori, ar fi furat o mașină din curtea unui imobil din Huedin și ar fi circulat cu aceasta pe drumurile publice. Și la acea dată polițiștii i-au identificat și urmărit în trafic. La acea dată a fost întocmit dosar penal pentru furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

coral