În perioada 6-7 iulie 2024, lângă Cluj-Napoca, va avea loc ediția a-3-a a One Festival Cămărașu, festival de muzica balcanică. La ediția din anul trecut din 8-9 iulie 2023 au participat peste 4000 persoane pe parcursul celor două zile. Au fost prezenți la edițiile trecute nume mari ale acestui gen de muzica, printre care Nicolae Guță, Jador, ASU, Culiță Sterp, Tzancă Uraganu, si organizatorii promit ca si la ediția din 6-7 iulie 2024 vor urca pe scena vor fi artisti de top.

În zilele următoare organizatorii anunță că vor fi anunțate numele artiștilor pentru ediția din acest an.

Biletele pot fi cumpărate online de pe iabilet.ro la prețul de 150 lei/ eveniment sau 100 lei pentru o singura zi. Au apărut în unele publicatii informații eronate de genul ca evenimentul a fost anulat, ca nu au fost prezenți unii artisti sau ca în 2024 nu mai are loc la Cămărasu urmând să se tina la Gilău.

Organizatorii au ținut să precizeze faptul că festivalul se ține și nu va fi mutat la Gilau, cum fals s-a speculat în presă, ci va rămâne la Cămărașu.

„Toate aceste afirmații s-au dovedit a fi neadevărate si nefondate si dorim sa informam pe potentialii participanti ca ONE FESTIVAL se desfășoară în fiecare an la Camarasu jud Cluj.

Faptul ca dispune de un loc de desfășurare generos din toate punctele de vedere, ca numărul persoanelor care asculta acest gen de muzica este foarte mare și in creștere conform ultimelor sondaje ne face sa credem ca numărul participanților creste de la o ediție la alta. Locul de desfășurare este la aproximativ 40km de Cluj-Napoca .”, ne-au transmis organizatorii.

coral