Momente halucinante în Cluj-Napoca! Un cetăţean american şi-a sechestrat soţia şi ameninţă că o va ucide. Acesta a urcat pe acoperișul casei sale, înarmat cu o lingură, mai multe structuri ale M.A.I intervin la fața locului.

Scene ireale s-au desfăşurat duminică dimineaţă, 19 martie, în Cluj-Napoca, pe Strada Senină. Un cetăţean american şi-a sechestrat soţia şi a ameninţat că o va ucide. Bărbatul s-a urcat pe acoperişul casei şi este înarmat cu o lingură.

La faţa locului au intervenit mai multe structuri ale M.A.I printre care Serviciul de Ambulanţă, Pompierii, Poliţia, Jandarmeria, precum şi trupele speciale ale Jandarmeriei. În cele din urmă, bărbatul a fost convins de negociatori să renunţe la planurile sale şi a fost condus la Ambulanţă, transmite Observator.

Din primele date, cetăţeanul american ar fi fost concurent la X Factor în anul 2020.

 

Punctul de vedere al IPJ Cluj: „La data de 19 martie a.c., în jurul orei 10.00, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată printr-un apel la SNUAU 112, despre faptul că, într-o locuința situată pe strada Senina, o femeie ar fi fost victima unei agresiuni fizice, existând posibilitatea de a fi sechestrată de soțul acesteia.

În baza sesizării, s-au format cu operativitate echipajele de intervenție, la locație deplasându-se polițiștii Secției 1 Poliție, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj și echipaje medicale.

La momentul sosirii echipajelor de intervenție la locația respectivă, femeia se afla în afara imobilului, însă bărbatul în cauză se blocase în locuință, ulterior în podul imobilului.

După negocierile purtate cu acesta, luptătorii Serviciului pentru Actiuni Speciale au intervenit în forță, bărbatul, în vârstă de 30 de ani, fiind extras din interiorul locuinței.

A fost transportat apoi la o unitate medicală de specialitate.

De asemenea, și femeia, în vârstă de 27 de ani, a primit îngrijiri medicale.

În cauză, au fost demarate cercetări din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, în cadrul dosarului penal urmând a fi stabilite împrejurările în care s-a produs evenimentul.”, arată IPJ Cluj.