Milionarul Arpad Paszkany divorțează de a două soție, cea mai tânără cu 20 de ani decât el, cu care se căsătorise în 2016.

Povestea de iubire a milionarului clujean Paszkany Arpad cu Anne, femeia mai tanara cu 20 de ani cu care s-a insurat in 2016, a ajuns la final, arată Ziar de Cluj. In decembrie 2023, intr-o totala discretie, Paszkany s-a separat amiabil de Anne, asta insemnand si ca financiar lucrurile s-au stabilit in aceeasi maniera.

La cei 52 de ani, Paszkany se afla la a doua casnicie incheiata, avand patru copii: doi cu prima sotie, Kinga, mutata la Budapesta, si doi cu Anne, care se va intoarce in Romania.

Zvonurile spun ca fosta dansatoare din trupa cantaretei Andra ar fi calcat gresit pe claparii unui instructor de ski elvetian, dar, in lumea bogatilor, acestea sunt “detalii”.

Mutat de cativa ani din Romania, dupa ce a parasit intempestiv tara in urma unor dosare DIICOT declansate de grupul de la Cluj ca sa il faca sa “predea” clubul de fotbal CFR, Paszkany s-a reorientat cu afacerile inspre Malta si Dubai, devenind in acelasi timp unul dintre consilierii apropiati ai premierului maghiar Orban Viktor.