Sezonul estival se apropie de final, dar aventurile tale pe litoralul românesc sunt departe de a se încheia.

Dacă cauți un mod unic și stilat de a te bucura de ultimele zile ale verii, îți recomandăm să rezervi un apartament în regim hotelier în Năvodari. Și avem și locația perfectă!  Apartament Zoomers este un loc magic care îți oferă tot ceea ce ai nevoie pentru a face din această vacanță o amintire de neuitat.

Ce găsești aici?

  • Priveliște de vis la Marea Neagră

Când te trezești dimineața, vei fi încântat de sunetul și mirosul mării care te vor învălui într-o senzație de liniște și relaxare. Apartamentul se află pe plajă și oferă o vedere spectaculoasă la mare. Este numai bun pentru tine, familia ta sau grupul de prieteni!

  • Un spațiu generos pentru relaxare

Cu cele 3 camere bine amenajate, cele 3 băi modernizate și un living confortabil, vei dispune de spațiul necesar pentru a te bucura de o vacanță fără a te simți înghesuit. Ferestrele mari din living și din cele 3 dormitoare îți vor oferi o panoramă frumoasă asupra plajei extinse.

Un aspect notabil care face acest apartament să se diferențieze de altele din zonă este bucătăria sa complet echipată și modernă. Aceasta îți permite să pregătești mâncărurile preferate sau să te bucuri de un frigider performant,  pe care îl poți aproviziona cu produsele tale preferate.

  • Mici atenții care fac diferența

Celor de la Apartament Zoomers le pasă de confortul tău. Cafeaua și ceaiul sunt din partea casei, iar locul de parcare este complet gratuit.

  • Locația perfectă

Apartamentul este situat pe plaja Mamaia Nord, în Năvodari, oferindu-ți acces direct la Plaja Caraibe și la numeroase baruri și restaurante de-a lungul litoralului. De asemenea, acesta este la doar câțiva kilometri de cele mai populare atracții din zonă: Nuba Beach Club, EGO Club, Fratelli Beach & Club, Cazinoul din Mamaia și multe altele.

  • Transport convenabil

Pentru a-ți face șederea și mai plăcută, gazdele oferă servicii de transport de la Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, care se află la doar 24 km distanță. De asemenea, dacă vii de la Aeroportul Otopeni, nu trebuie să îți faci griji – îți pot asigura transportul până la apartament.

Așadar, nu lăsa sezonul să treacă fără o vacanță așa cum meriți. Rezervă acum pentru a-ți asigura locul și bucură-te de un concediu de vis!