Cel mai bogat om din India, Mukesh Ambani, pregătește o nuntă extravagantă pentru fiul său cel mic, Anant Ambani, de 28 de ani. Ziarele din India au dat detalii despre ceremonia în care Anant Ambani se va căsători cu Radhika Merchant, 29 de ani, fiica unei cunoscute familii de oameni de afaceri care deține Encore Healthcare, o firmă farmaceutică uriașă din India.

Merchant, care este dansatoare tradițională, este acum în consiliul de conducere al Encore. La petrecerea de dinainte de nuntă vor participa celebrități din toată lumea, precum Rihanna, Mark Zuckerberg, Ivanka Trump și Bill Gates, transmite Sky News.

În următoarele trei zile, orașul indian Jamnagar va găzdui unii dintre cei mai bogați și mai faimoși oameni din lume, care au venit pentru sărbători nunta fiului cel mic al celui mai bogat om din India, miliardarul Mukesh Ambani.

Fiul lui Ambani, Anant Ambani, în vârstă de 28 de ani, se va căsători cu iubita sa, Radhika Merchant, în iulie, iar festivitățile din acest weekend sunt doar un indiciu pentru ce va urma.

Lista de aproape 1.200 de invitați îi include pe Zuckerberg, Trump și Bill Gates, dar și actori cunoscuți din India, precum Ranveer Singh și Deepika Padukone.

Vineri dimineață, oaspeții, inclusiv CEO-ul gigantului petrolier BP, au pozat în fața unui fundal vesel și luminos, în timp ce se îndreptau spre festivități.

Jucătorul indian de cricket Suryakumar Yadav a sosit împreună cu soția sa, Devisha, și s-a oprit pentru fotografii cu jucătorul afgan Rashid Khan.

Pe lângă cântăreți celebri de la Bollywood, a fost chemată și Rihanna pentru a cânta, în timp ce David Blaine va face trucuri magice.

Potrivit unui document obținut de Reuters, firmele de catering vor include 500 de feluri de mâncare create de aproximativ 100 de bucătari.

Ambani conduce Reliance Industries, un conglomerat uriaș cu interese variind de la petrochimie la petrol și gaze, telecomunicații și retail. Anul trecut, a raportat venituri anuale de peste 100 de miliarde de dolari.

În 2018, Ambani i-a organizat fiicei sale, Isha, cea mai scumpă nuntă pe care a văzut-o vreodată țara, unde a cântat Beyonce, iar invitații au participat la recepții organizate în Lacul Como din Italia, precum și în Mumbai și Rajasthan.

S-a estimat atunci că nunta a costat aproape 100 de milioane de dolari.