Doi poștași care mergeau cu autobuzul spre cartierul Borhanci au făcut scandal luni dimineață, refuzând să poarte mască. Cei doi au spus că virusul nu există.

”Un semnal pentru cei din Borhanci: Astăzi am asistat în autobuzul de 9 am, care vine din centru în Borhanci, la o situație stranie: doi poștași (un bărbat și o femeie) au fost atenționați de către ceilalți călători că nu poartă mască în autobuz.

Cu toata intervenția șoferului, cei doi au refuzat să își pună masca, cu toată seria de negație: nu există virusul, nu există nici o lege care să le impună masca, vor face plângere penală împotriva șoferului (bănuiesc ca sunt ”textele” doamnei Sosoaca et. Co.).

Am scris rândurile acestea gândindu-mă la potențialul de super-răspânditori ai virusului (super-spreaders) de vreme ce ei intră zilnic în contact cu foarte multă lume, între care mulți oameni bătrâni sau vulnerabili. În prima poza se vede (din spate) și șapca postasului, în rest doar poștășița imediat după ce a refuzat să asculte de șofer.

Poate e util ca oamenii din cartier sa stie si sa se fereasca”, a scris o clujeancă pe grupul Clujul Civic.

coral