Un bărbat în vârstă de 42 de ani din Câmpia Turzii a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj. Bărbatul a amenințat doi polițiști cu moartea.

Bărbatul ar fi amenințat cu acte de violență doi polițiști din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii, care au intervenit în aplanarea unei stări conflictuale care avea loc între două persoane.

Potrivit IPJ, în 15 august, în jurul orei 21.45, polițiștii au fost sesizați de faptul că un bărbat și o femeie care se aflau într-un autoturism, pe strada Parcului, din municipiu, se cretau, iar lucrurile puteau escalada.

Cele două persoane au fost identificate, bărbatul de 42 de ani neconformându-se recomandărilor polițiștilor. Acesta a devenit recalcitrant în interiorul unității de poliție, continuând să-i adreseze cuvinte jignitoare femeii.

Ulterior, bărbatul i-a amenințat cu moartea și acte de violență pe cei doi agenți de poliție.

În baza probatoriului administrat, procurorul de caz a dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore, fiind prezentat unui judecător de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Turda, care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.