Poliţiştii harghiteni solicită sprijinul cetăţenilor pentru găsirea unui tânăr din Odorheiu Secuiesc, plecat la muncă în străinătate, care nu a mai dat niciun semn de viaţă din luna ianuarie şi pe care familia nu îl poate contacta.

Biroul de Presă al IPJ Harghita a informat, miercuri, că o femeie din municipiul Odorhiu Secuiesc a sesizat, în data de 6 iunie, dispariţia fiului său, Raduly Norbert, în vârstă de 22 de ani.

Potrivit informaţiilor furnizate de aceasta, tânărul a plecat voluntar din ţară în cursul anului 2018, pentru a lucra în străinătate.

În luna ianuarie 2022, Raduly Norbert a contactat-o telefonic pe mama sa, confirmându-i că se află în Olanda şi că este în siguranţă.

De atunci şi până în prezent, acesta nu a mai dat niciun semn de viaţă şi nu poate fi contactat telefonic, a precizat IPJ Harghita.

Poliţiştii roagă persoanele care deţin informaţii despre Raduly Norbert sau care pot oferi detalii cu privire la locul în care s-ar afla să sune la numărul 112 sau să ia legătura cu cea mai apropiată unitate de poliţie.

Semnalmentele pentru a ajuta în identificarea tânărului sunt: înălţime 1,70 centimetri, greutate 70 kilograme, constituţie atletică, păr scurt şaten, ochi căprui, tatuaj pe braţul stâng, a mai arătat sursa citată.