Primarul Mircea Moroșan a lansat recent un mesaj dur în urma vandalizării mesh-ului instalat în fața clădirii fostei unități militare, o acțiune menită să înfrumusețeze zona până la începerea lucrărilor de reabilitare. Primăria Huedin a anunțat că va schimba abordarea în privința cetățenilor care nu respectă regulile de bună conviețuire.

„Mesh-ul instalat în fața clădirii dezafectate a fostei unități militare, menit să înfrumusețeze zona până la începerea lucrărilor de reabilitare, a fost vandalizat și tăiat. Acest act de vandalism este inacceptabil și dă dovadă de lipsă totală de respect față de munca noastră și față de comunitatea Huedinului. Astfel de gesturi ne arată cât de puțin prețuiesc unii cetățeni eforturile depuse pentru a crea un mediu plăcut și civilizat în orașul nostru,” a declarat primarul Moroșan.

Primarul a subliniat că astfel de comportamente nu vor fi tolerate și că primăria va lua măsuri drastice pentru a identifica și sancționa persoanele responsabile. „Nu vom tolera astfel de comportamente și vom lua măsuri drastice pentru a-i identifica și sancționa pe cei responsabili. Facem un apel către toți cetățenii să ne sprijine în păstrarea orașului curat și îngrijit. Raportați orice act de vandalism pe care îl observați și arătați că ne pasă de orașul nostru,” a continuat primarul.

Primăria Huedin îndeamnă cetățenii să colaboreze și să raporteze orice act de vandalism observat, pentru a menține orașul curat și civilizat. „Numai împreună putem construi un Huedin mai frumos și mai sigur pentru toți. Nu vom lăsa astfel de acțiuni să ne descurajeze și vom continua să luptăm pentru un oraș mai bun,” au anunțat oficialii primăriei Huedin.