Prințul William a trăit la cote maxime emoțiile meciului Anglia-Elveția din cadrul EURO 2024 pe care l-a urmărit din tribuna Dusseldorf Arena. Moștenitorul tronului britanic a fost surprins cu mâinile în aer la penalty-ul triumfător al lui Bukayo Saka.

Prințul de Wales a ridicat pumnul în aer în semn de sărbătoare după victoria palpitantă a Angliei la penalty-uri împotriva Elveției, scrie The Sun.

William a trait intens meciul. FOTO Profimedia

Extaz la execuții perfecte ale englezilor la loviturile de departajare

Până la victorie, moștenitorul tronului britanic, în vârstă de 42 de ani, a trecut prin toate stările, de la tensiunea scorului egal, la extazul de după loviturile de departajare.

Prințul de Wales a urmărit meciul din tribună.

Penalty-ul triumfător al lui Bukayo Saka a fost momentul cel mai intens trăit de prinț.

La finalul meciului a lăudat victoria epică ca fiind „chinuitoare până la capăt”.

Moștenitorul tronului britanic, în tribuna Dusseldorf Arena. FOTO Profimedia

Amintim că Selecționata Angliei s-a calificat în semifinalele Campionatului European de fotbal – EURO 2024, găzduit de Germania, după ce a învins Elveția cu 5-3 la loviturile de departajare, sâmbătă, pe Dusseldorf Arena, într-un meci în care scorul a fost egal, 1-1 (0-0, 1-1), atât după 90 de minute, cât și după prelungiri.

Echipa antrenată de Gareth Southgate s-a impus la penalty-uri, unde jucătorii săi au executat fără eroare, Cole Palmer, Jude Bellingham, Bukayo Saka, Ivan Toney şi Trent Alexander-Arnold.

Anglia va înfrunta în semifinale Olanda, care a câștigat partida cu Turcia.