Probleme uriaşe pentru fostul mare jucător de tenis, Ilie Năstase. Primul lider ATP din istorie a fost evacuat aseară din apartamentul din complexul rezidenţial de lux “Stejarii Contry Club” din nordul Bucureștiului. Marele campion a fost nevoit să se mute într-o locuință mai modestă din cauza lipsei banilor.

S-a rupt prietenia dintre Ion Țiriac și Ilie Năstase?

Se pare că fostul mare tenismen a înregistrat datorii uriașe la chirie. Deși plătea o sumă simbolică, Năstase acumulase restanțe majore la complexul rezidențial de lux pe care îl deține Ion Țiriac.

Omul de afaceri nu a putut trece cu vederea datoria lui Ilie Năstase. Magnatul și-a pus angajații să îi transmită bunului său prieten că a venit timpul să își găsească o altă locuință. Așa se face că fostul soț al lui Brigitte Sfăt a părăsit complexul care este administrat de fiul miliardarului Ion Ţiriac.

Fostul lider mondial, evacuat din complexul rezidenţial de lux “Stejarii”

Cei de la prosport.ro notează că decizia îi aparține lui Ion Țiriac. Sursa citată subliniază că angajații complexului nu aveau cum să îl dea afară pe Ilie Năstase până când nu spunea Ion Țiriac.

Fostul mare tenismen semnase un contract de închiriere, care a expirat zilele trecute. Reprezentanții complexului nu au fost de acord cu prelungirea acestuia din cauza restanțelor acumulate.

Aceeași sursă transmite că Ilie Năstase s-a ambiționat să se mute în aceeași zonă. El ar locui acum la mai puțin de un kilometru față de complexul de lux al lui Ion Tiriac din București.

A expirat contractul și m-am mutat în alte blocuri!”, ar fi declarat Ilie Năstase, fiind cuprins de tristețe.

Motivul pentru care s-a ajuns la această soluție

Persoane din anturajul lui Năstase spun că fostul tenismen a început să aibă probleme cu banii după ce a cunoscut-o pe ultima lui soție. Femeia ar locui în același bloc în care prietenul lui Ion Țiriac și-a stabilit noua “adresă”, numai că la alt etaj.

Fosta glorie a împlinit recent 76 de ani și nici măcar de ziua lui nu a avut parte de liniște. Soția sa, Ioana, a strânit un scandal din cauză că Năstase petrecere prea mult timp cu bărbatul care susține că este fiul său. Ei s-au mai certat și înainte din diferite motive. Bruneta l-a acuzat pe fostul jucător de tenis că a bătut-o și chiar a sunat la 112 pentru a-l denunța. Nu a durat însă prea mult și vedeta l-a iertat. coral