O femeie de 75 de ani închisă în prezent la Penitenciarul Gherla și-a pus în aplicare cu succes ”farmecele” pentru a ademeni amatori de senzații tari. Le punea somnifere în băutură și îi golea de bani. Acum are de executat la Gherla încă 12 ani și 8 luni de închisoare.

Femeia cu un bogat cazier este originară din Păltineasa, județul Suceava. Clienta penitenciarelor a mai primit recent câțiva ani buni de pușcărie, la Gherla. ”Diva” senzațiilor tari a făcut victime în toată țara, inclusiv din Ardeal.

Dacă în 2013, un bărbat din Șimleu Silvaniei a rămas fără bani și verighetă, un altul a rămas fără viaţă de la somniferele femeii fatale. Primului i-a dat patru pastile de diazepam, iar omul a dormit 11 ore. Iar când s-a trezit, nu mai avea nimic, nici măcar hainele de pe el.

Un alt bărbat, din București, ademenit de farmecele sucevencei, a fost servit cu o supradoză de Diazepam, în urma căreia a decedat, amatorul de senzaţii tari având probleme cardiace.

În 2017, judecătorii i-au dat o pedeaspă de 12 ani, însă pentru vârsta înaintată, a fost eliberată mai devreme. Numai bine, pentru că urmau noi victime. În 2020, acceași femeie a sedat o bătrână de 89 de ani, după care i-a furat banii.