U Cluj a făcut spectacol în Giulești și s-a impus cu scorul de 3-2 în fața Rapidului, după ce a fost condusă cu 2-0.

Fără niciun punct obținut în Giulești, Rapid nu a reușit să o depășească pe CFR Cluj în clasament, iar formația pregătită de Cristiano Bergodi rămâne pe locul trei în ierarhie. De cealaltă parte, U Cluj face un salt important în clasament și ajunge pe locul șapte.

Prima șansă importantă a partidei le-a aparținut ardelenilor, în minutul 3, când Nistor a șutat periculos, însă Săpunaru a reușit să respingă.

Apoi, Popa a fost aproape de gol în minutul 7, dar de această dată, Iacob a fost cel care a respins.

Giuleștenii au deschis scorul în minutul 14, prin Papeau, care a șutat din afara careului. Masoero a deviat mingea care a intrat în poarta lui Plamen Iliev, care a rămas fără reacție.

Zece minute mai târziu, giuleștenii și-au dublat avantajul, la o centrare a lui Funsho și o execuție din fața porții a lui Ioniță.

Scorul putea deveni 3-0, însă Iliev a intervenit foarte bine la șutul lui Kait din minutul 33.

”Șepcile Roșii” au redus din diferență pe finalul primei reprize, prin Popa, care a marcat din fața porții, după o pasă a lui Oancea.

După pauză, ardelenii au pus stăpânire pe joc, iar, în minutul 46, Popa a irosit o ocazie uriașă.

U Cluj a restabilit egalitatea în minutul 55, după o pasă foarte bună a lui Nistor, care l-a găsit pe Ianis Stoica. Acesta a șutat în transversală. Mingea a ajuns la Chipciu care l-a învins cu ușurință pe Horațiu Moldovan.

Ardelenii au trecut în avantaj în minutul 73, după golul înscris de Ianis Stoica. coral