Iulius Mall Cluj are un nou concept internațional în portofoliul său, în zona de food court: NORDSEE, restaurant de tradiție în Germania, cu specialități din pește și fructe de mare.

Începând de acum, în food court-ul Iulius Mall Cluj pot fi încercate specialități din pește şi fructe de mare foarte gustoase. Fanii peștelui pot fi bucuroși, pentru că noul restaurant NORDSEE din food court este locul perfect pentru o pauză scurtă, atât la micul dejun, cât și la prânz sau cină. Preparatele atractive, precum file de somon norvegian alături de cartofi nature și sos olandez ori calcan pane cu orez sălbatic și sos remoulade, sunt reîmprospătarea de care avem nevoie în multe zile.

Pentru gustările dintre mese, restaurantul oferă o mare varietate de preparate. Clienții NORDSEE pot alege cel mai popular sandwich, „Baghetă cu pește”, sau „Baghetă cu nuci și somon afumat”, cât și gustoasele inele de calamar ori renumiţii creveţi pane.

„Suntem foarte încântați să deschidem primul nostru restaurant din afara Capitalei, în Cluj-Napoca, în Iulius Mall, după experiența administrării, timp de 12 ani, a patru restaurante NORDSEE în București. Suntem bucuroşi să aducem pe mesele clujenilor, în fiecare zi, preparate proaspete și delicioase, gătite după rețete autentice, a declarat Liliana Farmache, administratorul firmei care deţine Masterfranciza NORDSEE în România.

NORDSEE este cel mai mare lanţ de restaurante cu servire rapidă din Europa specializat în comercializarea de preparate exclusiv din peşte si fructe de mare. Cu 123 de ani de experiență în industria peștelui, a preparatelor din pește și fructe de mare, NORDSEE are peste 400 de locații în toată Europa, iar în România este prezent cu patru restaurante în București și unul în Cluj-Napoca, în Iulius Mall. 

Despre Iulius Mall Cluj

Inaugurat în anul 2007 şi orientat către multiculturalitate, Iulius Mall Cluj îmbină, într-o manieră originală, funcțiunile sale multiple cu apetitul transilvănenilor pentru artă sub toate formele. Iulius Mall Cluj este cel de-al treilea mall al reţelei naţionale IULIUS, aflat mereu în strânsă legătură cu trendurile internaționale, prin portofoliul de branduri și opțiunile de recreere. Include peste 230 magazine, un hypermarket Auchan, cinematograf multiplex Cinema City cu 10 săli și cinema 4DX, food court, o parcare subterană şi supraterană cu o capacitate de peste 2.000 de locuri şi alte destinaţii de relaxare. Iar Iulius Parc, din apropiere, este colţul de natură preferat de clujeni.