Remus Lăpușan, candidatul PSD pentru funcția de consilier județean la alegerile din 9 iunie, și-a reafirmat angajamentul de a continua și dezvolta proiectele destinate susținerii producătorilor locali.

coral

Acesta a subliniat importanța sprijinirii micilor producători și a propus o măsură concretă în acest sens: închiderea marilor magazine duminica, pentru a oferi micilor producători o oportunitate de a-și vinde produsele.

Lăpușan a declarat: „Cel puțin aici la nivel local, la Cluj-Napoca, mi-aș dori să avem o piață volantă duminica, în care să invităm toți producătorii locali, iar în această piață să se vină cu fructe, legume, lactate, produse tradiționale românești, inclusiv cu produse din zona montană.”

Prin această inițiativă, candidatul PSD dorește să creeze un mediu propice pentru dezvoltarea micilor afaceri și să încurajeze consumul de produse locale, proaspete și autentice. Închiderea marilor magazine duminica ar putea redirecționa consumatorii către aceste piețe volante, oferind astfel un sprijin direct micilor producători.

Remus Lăpușan a fost dintotdeauna un susținător al producătorilor locali, considerând că aceștia joacă un rol vital în economia regională și în păstrarea tradițiilor culinare românești. Propunerea sa vine într-un moment în care tot mai mulți consumatori sunt interesați de produse locale, ecologice și sustenabile.

Mai multe despre importanța și susținerea pe care Remus Lăpușan o promite producătorilor locali mici puteți afla din videoclipul de mai jos.

Cu această inițiativă, Remus Lăpușan speră să creeze o comunitate mai unită și mai prosperă, în care producătorii locali să aibă șansa de a-și dezvolta afacerile și de a contribui la bunăstarea întregii regiuni.