După aproape o jumătate de oră fără faze de poartă periculoase, Rusevici a deschis scorul dintr-o lovitură liberă de la 18 metri lateral stânga, executată direct sub bara porţii lui Lefter. (1-0, min. 27).

În minutul 39, hunedorenii au egalat prin Coman, care a profitat de o inexitate a fundaşilor gălăţeni în careul de 6 metri, după o centrare a lui Pîrvu (1-1, min. 39).

La 10 minute după reluare, Bodişteanu a fost accidentat în careu, iar Rusevici a transformat fără emoţii din penalty (2-1, min 58).

Peste alte 10 minute, Tănase a rămas singur cu poarta goală la bara a doua, dar şutul său din 2-3 metri, a nimerit doar plasa laterală.

Corvinul a intensificat ofensiva, şi după o primă intervenţie reuşită a portarului Pap, hunedorenii au egalat după un şut allui Manolache din marginea careului (2-2, min. 75).

În ciuda celor 12 minute de prelungiri, nu s-a mai marcat la nici o poartă, în ciuda faptului că ambele echipe au insistat în ofensivă.

După cele două reprize de prelungiri nu s-a mai marcat nici un gol, trecându-se la lovituri de departajare.

Oţelul a ratat de trei ori, prin Gaitan, Lameira şi Ghiocel, în timp ce Corvinul a greşit doar de două ori. Hergheligiu a marcat golul decisiv, ducând cupa la Hunedoara, care se califică astfel în preliminariile Europa League. Totuşi pentru a juca în Europa, echipa are nevoie de acordul UEFA. Un răspuns ar putea veni în următoarele zile.

 

coral