Zborurile către Varșovia, capitala Poloniei, au fost reluate sâmbătă de pe Aeroportul „Avram Iancu” din Cluj, după o perioadă lungă de întrerupere.

LOT Polish Airlines reia zboruri regulate de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj spre Varșovia, Polonia, începând de sâmbătă, 29 mai 2021. 

Reluarea zborurilor vine la aproximativ un an de la întrerupere, care a fost cauzată de pandemia de COVID-19. 

Reluarea zborurilor spre capitala Poloniei, Varșovia, face posibilă conexiunea cu unul din cele mai importante hub-uri europene, prin care pot fi accesate cu ușurință și la prețuri accesibile multiple destinații din Europa, America de Nord sau Asia. 

Zborurile spre destinaţia Varşovia vor fi operate pentru început o dată pe săptămână, urmând ca din 22 iunie, zborurile să fie efectuate de trei ori pe săptămână, până la finalul sezonului de vară 2021.  

Orarul de zbor, este conform tabelului următor: 

– Varşovia-Cluj-Napoca  (WAW – CLJ) 

Din 29 mai 2021 

Sâmbătă 
WAW 15:00  –  CLJ 17:40 

 

Din 22 iunie 2021

Marţi 
WAW 15:00 – CLJ 17:40

Miercuri 
WAW 11:00 – CLJ 13:40

Sâmbătă 
WAW 15:00 – CLJ 17:40 

– Cluj–Napoca -Varşovia (CLJ – WAW) 

Din 30 mai 2021 

Duminică 
CLJ 14:30 – WAW 15:05 

Din 22 iunie 2021 

Marţi 
WAW 15:00 – CLJ 17:40 

Miercuri şi Duminică 
CLJ 14:30 – WAW 15:05 

* rarul de zbor reprezintă orele locale de aterizare/decolare 

„Suntem onorați de decizia companiei LOT Polish Airlines de a redeschide zborurile din Cluj-Napoca către Varşovia. Este rezultatul eforturilor depuse de echipa Aeroportului de a readuce la Cluj companii puternice, cu tradiţie, care să asigure creșterea conectivității aeriene cu centre europene importante, contribuind astfel la marcarea unei noi etape cu privire la recuperarea traficului de pasageri existent inainte de pandemie”, a declarat Viorel Federiga, Preşedintele Consiliului de Administraţie. 

„Reluarea zborurilor directe ale companiei aeriene LOT Polish Airlines spre Varșovia transmite un semnal foarte important, mai ales în aceste vremuri dificile și întărește relațiile comerciale și turistice cu capitala Poloniei, oferind de asemenea un acces facil spre destinații din Europa, America de Nord sau Asia, pentru toate tipurile de trafic. Acest lucru ne confirmă încrederea în recuperarea treptată a pieței și necesitatea de a continua eforturile noastre de redresarea traficului de pasageri”, a transmis Directorul General al Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj, David Ciceo. coral