Scene halucinante în Cluj! Un italian s-a crezut Spider-Man şi a stat aproape o oră suspendat pe marginea geam ului de la un apartament , la 10 metri înălţime.
Bărbatul a reuşit să ajungă pe faţada blocului după ce a intrat cu forţa în casă peste o femeie imobilizată la pat. Poliţiştii cred că individul ar fi fost drogat.

Pe bucata de doar câţiva centimentri, italianul de 34 de ani face o echilibristică periculoasă. Stă pe balustrada balconului, se uită speriat în spate şi strigă după ajutor.

Agitat, bărbatul e într-un du-te-vino demn de cele mai riscante cascadorii. Treziţi din somn de ţipete, la aproape fiecare geam ies vecinii. Încearcă să îl convingă pe bărbat să intre înapoi în casă: „Intră înauntru, intră. Nu e poliția din Italia!”

Agenţii reuşesc într-un final să îl înduplece. Poliţiştii au reuşit să ajungă la el din balconul alăturat.

Bărbatul a ajuns direct la Psihiatrie. „Balconul pe care bărbatul l-a escaladat se află la 10 metri înălţime, astfel că orice pas greşit îi putea aduce moartea. În mod inexplicabil, mai ales pentru starea în care se afla a reuşit să meargă câţiva metri de-a lungul faţadei, pe o balustradă lată de nici 20 cm, spre groaza celorlalţi locatari ieşiţi pe geam”, potrivit observatornews.ro.

Cum a ajuns pe balconul apartamentului Ca să ajungă pe balcon, a bătut la întâmplare la mai multe uşi până i-a deschis cineva. A nimerit în apartamentul unei bătrâne imobilizate la pat. Îngrijitoarea i-a deschis crezând că este poştaşul.

„Am deschis uşa încet. Şi el era aici şi eu nu am apucat să închid că a împins. Police, police tot zicea. A mers încolo şi s-a aşezat lângă doamna. Era şi o cutie de ciocolată cu vişine, tot s-a pătăt acolo că zici că e sânge. S-a aşezat şi a prins-o pe doamna de mână. Nu o lăsa nicicum. O strângea bine de mână. Doamna îi zicea „Calm, calm”. Apoi s-a ridicat de pe pat şi s-a dus direct la geam. A trecut pe pervaz până la vecinul în balcon”, povesteşte femeia.

Ce povestesc martorii „Am prins o fază foarte amuzantă. Îi zice unui poliţist că „Dă-te, măi, jos de acolo” şi el „Nu, că stau bine.”, povestește un martor.

„Umbla dintr-un balcon în altul. Zbiera. Om normal nu poate fi. Nici beat nu face aşa.”, spune un alt martor.

Poliţiştii cred că italianul ar fi fost drogat. Au deschis dosar penal pentru lovire, violare de domiciliu şi tulburarea liniştii publice. Anul trecut, un cetăţean american şi-a sechestrat soţia şi a ameninţat că o ucide: s-a urcat pe acoperişul casei din Cluj Napoca, înarmat cu o lingură.

  coral