Respectul pentru persoanele mai în vârstă se învăță de când suntem mici, cu toate că se întâmplă ca unii dintre noi să uite această lecție odată ce au ajuns adulți. Atâta timp cât avem în jurul nostru persoane vârstnice, care au nevoie de ajutor, e bine să le oferim sprijinul nostru.

La fel a făcut și Chris Carter, care i-a dat o mâna de ajutor unui bătrânel.

Era în timpul liber cu familia, conducea mașina, când Chris a văzut un bărbat în vârstă în fața porții care se chinuia să tundă iarba de pe lângă casă. În loc să-și vadă de drum, bărbatul a oprit mașina și s-a dus să-l ajute pe bătrânul care voia să aibă gazonul îngrijit.

Cea care a făcut public tot acest moment a fost soția lui Chris, pe nume Tara, impresionată de gestul partenerul lui.

A știu dintotdeauna că soțul ei este un bărbat minunat, dar ce a făcut în acea zi pentru bătrânel, a făcut-o să fie mândră de cel ce îi e alături.

„Acesta e unul dintre motivele pentru care îl iubesc pe soțul meu. În timp ce mergeam acasă cu copiii noștri,

Chris se oprește în drum și-mi spune să merg acasă, apoi să mă întorc după el să-l iau. Nu știam ce se petrece, dar imediat am înțeles ce avea de gând să facă Chris”.

„Îmi doresc ca fiul nostru să învețe ceva din asta și să-i ajute și el pe oamenii din jurul său, precum tatăl lui”, a declarat emoționată Tara.

Ceea ce a făcut Chris nu este un bun exemplu doar pentru copiii săi, ci pentru noi toți!

Cred că avem nevoie de mai mulți oameni ca el pentru ca tinerii de azi să învețe ce înseamnă bunătatea și respectul! coral