Senatorul Vasile Cristian Lungu, politician conservator, a postat joi seara pe pagina sa oficială de Facebook un mesaj în care îndeamnă clujenii să iasă în număr cât mai mare la Mitingul Pentru Familia, ca o contrapondere la Marșul Homosexualilor de sâmbătă. Redăm mai jos mesajul în integralitate:

Stimați clujeni, de 6 ani ați asistat pasiv la modul în care cultul sexo-marxist, finanțat de ONG-uri străine, se desfășoară pe străzile Clujului în cadrul evenimentului anual numit Marșul LGTBQ. Respectivul marș este o paradă a homosexualilor, a transgenderi-lor, a transvestiților și a altor arătănii bolnave psihic care încearcă forțarea societății în sensul acceptării și, dacă le iese, și a normalizării unor astfel de comportamente.

Dacă credeți că exagerez în afirmațiile mele, v-am atașat mai jos câteva fotografii de anul trecut ale liderilor care au condus marșul LGBTQ în București. Priviți-le și comentați dacă respectivi nu par a fi niște concetățeni de ai noști bolnavi, care suferă de boli mintale precum disforia de gen.

Privind fotografiile veți putea observa personaje precum: un bărbat țigan care se îmbracă în rochie de mireasă și pretinde că este femeie, un rahitic care este sub impresia că este o blondă fără sâni, un adormit cu ochii pe jumătate închiși care s-a îmbrăcat în Iisus Hristos cu coroana de spini pe cap, un al doilea bărbat țigan care gesticulează feminin și e îmbrăcat pe stradă într-un ham folosit în actele sexuale, un tip supraponderal super păros cu ochelari, probabil IT-ist, care crede că e femeie și e îmbrăcat într-o cămașă de noapte din mătase pentru femei, un alt tip cu ochelari, parcă scăpat de la un spitalul de psihiatrie, îmbrăcat într-o rochie albă pentru femei.

Nu lipsesc nici minorii din respectivele fotografii și nici un alt personaj, tot bărbat, neatrăgător fizic, care probabil după zeci de refuzuri din partea fetelor prin liceu, s-a gândit că ar fi mai ușor să renunțe la a mai fi bărbat și dorește să îi convingă pe cât mai mulți dintre noi să devenim femei ca el. În acest sens afișează, aproape convingător, o pancartă pe care este înscris mesajul „Cât mai multă ideologie de gen”.

Pentru cei dintre dumneavoastră care nu sunteți în temă, ideologia de gen nu are de a face nimic cu egalitatea dintre femei și bărbați, ci este o teorie sexo-marxistă care pretinde că genul unei persoane este un concept diferit de sexul biologic și cele două nu sunt întotdeauna aceleași. Deci, sexul biologic dobândit la naștere nu ar trebui să eticheteze persoanele drept “femeie” sau “bărbat”, ci fiecare dintre copii ar trebui să își aleagă dintre cele peste 114 genuri inventate de susținătorii acestei teorii, în funcție de preferința personală (de exemplu: astralgender, agender, demigender, heliogender etc.). Ideologia de gen clamează, așadar, că „genul” unui copil nu trebuie să corespundă neapărat sexului biologic.

Cu alte cuvinte, potrivit teoriei de gen, dacă un copil este născut cu organe sexuale masculine nu înseamnă neapărat că el este băiat, ci poate să fie din punct de vedere al „sexului” băiat, dar din punct de vedere al „genului” fată sau să aibă un gen fluid (o zi fată, o zi băiat, a treia zi din nou fată s.a.m.d.).

Așadar, susținătorii teoriei de gen pretind că fiecare copil poate să își aleagă genul și să fie: bărbat sau femeie, fără ca sexul biologic să conteze, iar simpla clamare/verbalizare a unui gen (neurmată de nici un fel de operație de schimbare de sex biologic), ar trebui acceptată de societate și de instituțiile statului în sensul preschimbării actelor de identitate conform genului imaginar din minte respectivelor persoane bolnave și nu sexului biologic obiectiv. Această teorie este predată actualmente în școlile din România.

Așadar, dacă vă pasă de copiii dumneavoastră, nu mai stați prin case, pe canapele, la Netflix și nu mai asistați la aceste urâțenii în mod pasiv. Implicați-vă!!!! Pasivitatea noastră înseamnă un acord tacit pentru toate aceste aberații, care se introduc și se normalizează acum. Parada Gay (Marșul Pride) va fi anul acesta despre „familie” (căsătoriile homosexuale și adopția copiilor de la noi, cuplurile heterosexuale, adică normale).

Ei se vor aduna sâmbătă, 17 iunie, ora 13:30 în Piața Unirii. În schimb noi mergem, tot sâmbătă, dar de la ora 12:00, în Piața Avram Iancu pentru adevăratul Miting Petru Familie. Veniți cu toată familia, cu vecinii, cu prietenii să oprim de-normalizarea Clujului. Ne vedem acolo!!!