Silviu Mera, un cetățean dedicat și implicat, a decis să candideze din partea PSD pentru un loc în consiliul local al comunei Petreștii de Jos. Comuna Petreștii de Jos, situată în județul Cluj, Transilvania, este formată din satele Crăești, Deleni, Livada, Petreștii de Jos (reședința), Petreștii de Mijloc, Petreștii de Sus și Plaiuri. Această localitate pitorească se află la poalele Culmii Hășdate din Munții Trascăului, oferind peisaje naturale deosebite și izvoare sărate, fiind situată la doar 40 km de Cluj-Napoca și 14 km de Turda.

Cine este Silviu Mera

Silviu Mera, născut și crescut în Cluj-Napoca, dar și în Plaiuri alături de bunici, a decis să își asume responsabilitatea de a candida pentru a aduce schimbări pozitive în comunitatea sa. Educația sa include cursurile școlii generale în Cluj-Napoca, Liceul Militar Mihai Viteazul din Alba Iulia și Institutul Militar de Infanterie Nicolae Bălcescu din Sibiu. După 15 ani și jumătate de serviciu militar, Silviu Mera a înființat propria sa companie, pe care o conduce cu succes de 23 de ani. Susținut de familia sa, soția Claudia și fiul Dragoș, Silviu se angajează acum într-un nou demers public pentru binele comunității sale.

Motivația și programul electoral

Silviu Mera a decis să candideze la funcția de consilier local pentru a aduce o schimbare reală în comuna Petreștii de Jos. El a fost martor la modul în care administrația locală a afectat negativ comunitatea, creând dezbinare și pierderea sentimentului de apartenență. Silviu își propune să promoveze comunicarea reală și dialogul constant între toți membrii comunității. El își dorește să fie la dispoziția cetățenilor pentru a discuta problemele comunei și pentru a găsi soluții constructive împreună. În acest sens, Silviu a postat numărul său de telefon pentru a facilita dialogul direct cu cetățenii: 0731-372262.

De ce PSD?

Silviu Mera a ales să candideze alături de PSD deoarece a găsit în această echipă o bază solidă de competențe și o dorință reală de a lucra pentru binele comunității, fără influențe de amiciții sau interese personale. El speră să aibă împreună cu cetățenii dezbateri reale și constructive pe marginea programului electoral, gândit împreună cu echipa PSD și cu aportul multora dintre locuitorii comunei.

Silviu Mera si Aurelia Cristea

Silviu Mera si Aurelia Cristea

„Am hotărât să îmi asum riscul de a candida la funcția de consilier local decât să rămân spectator la dezastrul în care stă scufundată comuna noastră.

Am fost martor în ultimii ani la modul în care o administrație locală poate să distrugă o comunitate; practic în toată comuna locuitorii nu mai au sentimentul apartenenței la o comunitate pentru că interesele mărunte, individuale sau de grup, au dus la dezbinarea acesteia.

Înțelegând că este nevoie de o comunicare reală și un dialog constant între noi toți cei care formăm această comunitate frumoasă, voi posta aici numărul meu de telefon pentru a fi la îndemâna celor care vor să purtăm un dialog constructiv: 0731-372262″

Silviu Mera si Alexandru Cordos

Silviu Mera si Alexandru Cordos

Candidatul își exprimă recunoștința față de membrii familiei sale pentru înțelegerea și sprijinul oferit, precum și față de rudele și consătenii din Plaiuri pentru încurajările primite. El încheie cu speranța că Dumnezeu le va da tuturor gândul cel bun pentru a face alegerile corecte și benefice pentru comunitate.

Cod mandat financiar: 21240002