Simona Halep a revenit recent în circuit, după ce suspendarea sa pentru dopaj a fost redusă de TAS la 9 luni. După participarea la turneul de la Miami, unde a obținut 10 puncte și s-a clasat pe locul 1.143 WTA, a primit o evaluare pozitivă din partea fostului său antrenor, Darren Cahill.

Într-un interviu acordat pentru Digi Sport, Cahill a subliniat determinarea și forța mentală de care Simona a dat dovadă în această perioadă dificilă. A menționat cum anxietatea și stresul au putut să afecteze profund, atât fizic, cât și mental, și cum întrebările privind viitorul în tenis i-au tulburat liniștea. Cahill a evidențiat, de asemenea, că Simona a reușit mereu să se ridice și să se concentreze pe revenirea în circuit, în ciuda înfrângerilor și momentelor dificile.

În ceea ce privește viitorul ei, Cahill este ferm convins că Simona ar trebui să fie inclusă în Hall of Fame, având în vedere realizările sale remarcabile în tenis. Acesta a subliniat că decizia TAS de a reduce suspendarea a permis lui Simona să-și curețe imaginea și să își continue cariera cu încredere și demnitate.

Darren Cahill a adăugat că a fost el însuși cel care a pus-o în legătură pe Simona cu actualul său antrenor, Carlos Martinez, cu care românca a început pregătirea pentru sezonul de zgură. Consideră că Martinez este o alegere excelentă pentru Simona, fiind un antrenor respectat și disciplinat, care poate ajuta la reînnodarea șirului succeselor în cariera acesteia.

În concluzie, Cahill este încrezător că colaborarea dintre Simona Halep și Carlos Martinez va fi una fructuoasă și că împreună vor obține rezultate remarcabile în viitoarele competiții.