Mihnea Blidariu, solistul trupei Luna Amară, a lansat un atac dur la adresa premierului Florin Cîțu, pe care îl acuză că vrea să scoată doarul Roșiei Montane de pe lista UNESCO. 

”CITESTE SI DĂ MAI DEPARTE!

Rock-ul a fost mereu de partea celor slabi, a celor opresați și hăituiți de sistem, oricare ar fi fost el. Rock-ul este vocea celor fara voce, este una din muzicile pe care ne întâlnim cu natura. Rock-ul este protest, libertate, empatie, solidaritate.

Florin Cîțu vrea sa scoată dosarul Roșiei Montane de pe lista UNESCO și se declară pentru un proiect minier cu cianuri acolo. Florin Cîțu se dă rocker. Dar dacă Led Zeppelin și Foo Fighters ar ști ce vrea să facă "fanul" lor cu Roșia Montană, ar primi interdicție pe viață la concertele lor. Florin Cîțu, un vinil si-un tricou nu te fac rocker, așa cum funcția nu te face om. Jos labele de pe Roșia Montană!

Fac un apel către toți prietenii, artiști sau nu, să se mobilizeze cu mesaje de susținere pentru Roșia Montană și împotriva acestui parvenit deghizat în băiat de gașcă. Apoi, strada e a noastră!”, a scris Mihnea Blidariu, solistul trupei Luna Amară.

România este în proces cu firma care a vrut să facă exploatarea de la Roșia Montană, iar acum ecologiștii acuză Guvernul că vrea să retragă dosarul de la UNESCO, care ar proteja locul de o eventuală exploatare, pentru a evita despăgubirile de miliarde de dolari. 

coral