AUR Cluj-Napoca trage un alt semnal de alarmă

Proiectul Spitalului de Urgență SRU Cluj riscă să fie înghețat și compromis din cauza unei crize acute de finanțare. Să fim sinceri: asta nu este doar o problemă locală, ci un dezastru iminent pentru comunitate!

UN MESAJ DUR la ADRESA BIROCRAȚIEI ȘI INCOMPETENȚEI ADMINISTRAȚIEI LOCALE

S-a făcut doar un prim pas prin achitarea sumei inițiale prin PNRR, dar acesta trebuie urmat de finanțarea etapelor următoare de către Guvernul României. Un asemenea proiect vital rămâne blocat de lipsa de competență la nivel guvernamental!

GATA CU JOCURILE POLITICE!

Cerem administrației locale să înceteze IMEDIAT folosirea acestui spital ca momeală electorală. Nu ne permitem să adăugăm încă un mega proiect pe lista rușinii, lista celor blocate, care includ deja Centura Metropolitană și METRO-ul, proiecte pompos anunțate dar rămase doar pe hârtie.

Vorbim aici despre o investiție critică pentru oraș și regiune. Este timpul ca administrația locală să își asume și responsabilitatea.

APEL LA UNITATE ȘI ACȚIUNE

AUR Cluj-Napoca nu va tolera ca proiecte esențiale pentru viața și sănătatea clujenilor să fie abandonate din cauza incompetenței și lipsei de perspectivă a guvernului și administrației locale. Lăsați interesul politic deoparte și acționați acum, pentru binele nostru comun!

Este timpul pentru acțiune! Votați Călin Cozma! Votați AUR!

Călin Cozma – Candidat AUR la Primăria Cluj-Napoca