Suma uriaşă pe care Gigi Becali ar trebui să o plătească pentru a cumpăra casa lui Arsenie Boca. Patronul de la FCSB a „îngheţat” negocierile în momentul în care a aflat preţul.

Ca să cumpere casa lui Arsenie Boca, Gigi Becali ar trebui să scoată din buzunar suma de 3.500.000 de euro. Omul de afaceri a dat înapoi în momentul în care a aflat de această sumă uriaşă, scrie impact.ro.

Suma uriaşă pe care Gigi Becali ar trebui să o plătească pentru a cumpăra casa lui Arsenie Boca

Conform sursei citate, Gigi Becali nu a dat niciun răspuns după ce a aflat suma pe care trebuie să o plătească pentru a achiziţiona casa în care a locuit Arsenie Boca. În urmă cu 4 ani, Becali a refuzat să plătească suma de 25 de milioane de euro pentru a închiria timp de 5 ani marca „Arsenie Boca”.

Gigi Becali ar fi miliardar în euro și mai bogat decât Ion Țiriac

Unul dintre foștii jucători ai Stelei, Alin Stoica, a oferit un interviu în presa din Belgia chiar înaintea meciului FCSB – Anderlecht, din Conference League. Acesta a lăsat de înțeles că Gigi Becali ar fi chiar mai bogat decât Ion Țiriac.

4 în Top 300 Capital, cu o avere estimată a fi cuprinsă între 325 și 425 de milioane de euro.

„Becali nu a vrut să investească banii familiei sale în afara României, ci să cumpere terenuri din jurul Bucureștiului la prețuri foarte mici și să facă afaceri cu Ministerul Apărării și cu alții. Terenurile respective au ajuns la o valoare uriașă în timpul boomului de pe piața imobiliarelor. Nici n-aveți idee cât de mult s-a îmbogățit.

Oficial, el e în TOP 30 cei mai bogați oameni din România, cu o avere de peste 300 de milioane de dolari, dar se spune că suma ar putea fi de 8-9-10 ori mai mare.

Pe lângă activitatatea sa din fotbal, unde cunoștințele sale sunt foarte limitate, contrar a ceea ce el vrea să creadă, a intrat și în politică cu un mic Partid Creștin Democrat”, a declarat Alin Stoica pentru belgienii de la lesoir.be.

Dumitru Dragomir, despre averea patronului de la FCSB: „Are peste 2 miliarde!”

Cu numai câteva luni în urmă, Dumitru Dragomir a făcut o declarație similară. Fostul președinte al LPF, care este un apropiat al lui Gigi Becali, a anunțat că este uluit de câți bani poate să aibă patronul FCSB.

„El are atâția bani încât noi nici putem gândi. A vândut 100 de milioane de euro în terenuri. A înțeles capitalismul mai bine decât orice. El a rezistat din punct de vedere financiar, în rest s-au făcut praf echipele„, a spus Dumitru Dragomir.

Dragomir nu s-a ferit și a făcut chiar și o estimare, în 2021: „Din punctul meu de vedere, are peste două miliarde. Convingerea mea este că, dacă trăiește cinci mii de ani, nu poate să rămână fără bani„.

Despre banii din conturile lui Gigi Becali a vorbit și Cristi Borcea. Fostul patron al lui Dinamo a sigur că nașul său de cununie a depășit o bornă fabuloasă.

„Eu cred că are peste 1 miliard (n.r. de euro), active și bani. Eu nu mă pot compara cu el. Pe el nu-l interesează decât biserica și familia. FCSB este doar o afacere„, a declarat Cristi Borcea.