Pompierii din Mureş au intervenit marţi pe platforma unei firme, după ce au fost sesizaţi cu privire persoane posibil intoxicate cu o substanţă necunoscută. Patru persoane au fost duse la spital.

Potrivit ISU Mureş, Dispeceratul a fost anunţat, la ora 15.13, prin apel la 112, de existenţa a patru persoane posibil intoxicate cu o substanţă necunoscută pe platforma unui operator economic.

La faţa locului au intervenit o autospecială pentru transport personal şi victime multiple, o autospecială de primă intervenţie şi comandă, o autospecială CBRN din cadrul Detaşamentului Târgu Mureş, precum şi două echipaje medicale din cadrul SAJ Mureş.

Conform pompierilor, pe platfoma firmei se aflau 15 persoane. Au fost evaluate medical şi transportate la UPU Târgu Mureş patru persoane de sex masculin. Acestea erau conştiente şi cooperante, arată Mediafax.

„În urma măsurătorilor efectuate de echipajul CBRN, rezultatul acestora este 0 pentru prezenţa oricărui tip de substanţă periculoasă”, a transmis ISU Mureş.