Sportivul clujean Tamer Mahgoub, cunoscut pentru stilul său agresiv și pentru victoriile sale prin KO, va lupta în acest weekend în prima gală de box profesionist organizată vreodată în Sălaj, „Florian Fighting Sport”. Mahgoub, favorit în Super Fight International, vizează centura promoției FFC, adăugând astfel un moment de importanță istorică și competițională evenimentului.

Tamer Mahgoub, luptă pentru Centura FFC în prima gală de box profesionist din Sălaj

Într-un moment istoric pentru sportul de contact din România, Sălajul va găzdui la finalul săptămânii prima gală de box profesionist din istoria sa, „Florian Fighting Sport”. În cadrul acestui eveniment de mare amploare, clujeanul Tamer Mahgoub, un boxer de origine africană care reprezintă cu mândrie România, va lupta în premieră pentru centura promoției FFC (Florian Fighting Championship) într-un Super Fight International.

Tamer Mahgoub este cunoscut pentru stilul său agresiv și tehnica impecabilă, având un palmares impresionant de 4 victorii din tot atâtea meciuri disputate la profesioniști, toate câștigate prin Knock Out (KO). Acest lucru îl plasează drept marele favorit al competiției și unul dintre cei mai redutabili boxeri ai clubului RAI Boxing din Cluj-Napoca.

Tamer, pregătit pentru o nouă victorie prin KO

Sub îndrumarea maestrului Victor Lupo, unul dintre cei mai apreciați antrenori de box din România, Mahgoub și-a perfecționat abilitățile și și-a consolidat reputația de invincibil în ring.

Pentru Tamer Mahgoub, această luptă reprezintă o ocazie de a-și demonstra încă o dată valoarea și de a-și consolida statutul de campion. Antrenorul său, Victor Lupo, a jucat un rol crucial în pregătirea sportivului, oferindu-i nu doar antrenamente intensive, dar și sprijin moral și tactici avansate de luptă.

„Florian Fighting Sport” promite să fie un eveniment de neuitat, aducând laolaltă luptători de elită din întreaga lume. Pentru Mahgoub, acest meci este mai mult decât o simplă competiție; este o șansă de a-și etala talentul în fața unui public nou și de a câștiga respectul iubitorilor de box din Sălaj și nu numai.

Numai victorii prin KO pentru Tamer Mahgoub

Cu doar câteva zile înainte de marele meci, Tamer Mahgoub și-a exprimat încrederea și determinarea de a ieși victorios:

Am muncit din greu pentru acest moment și sunt pregătit să dau totul în ring. Sunt gata să arăt ce pot și să aduc centura FFC acasă, la Cluj. Vă promit un spectacol de neuitat!”.

Gala „Florian Fighting Championship”, o premieră

Pe 24 mai, Asociația Club Sportiv „Florian Fighting Sport” organizează la Zalău un eveniment de mare anvergură, și anume prima ediție a galei de box profesionist “Florian Fighting Championship”. Evenimentul marchează o premieră pentru Sălaj, fiind prima promoție locală de sporturi de contact și prima gală de box profesionist organizată în județ.

Gala, care se va desfășura la Sala Sporturilor din Zalău, este organizată de Asociația Club Sportiv „Florian Fighting Sport”, al cărei președinte este Florian Cristinel și vicepreședinte Florian Andrei, în colaborare cu Viorel Ploșca, prim-vicepreședintele Ligii Profesioniste de Box, care va superviza evenimentul.

În cadrul galei vor avea loc 10 meciuri de box profesionist, în care vor concura boxeri de top la nivel mondial. Main-eventul serii îl va avea ca protagonist pe sălăjeanul Andrei Cristian Florian, care va lupta pentru prima dată în istoria Sălajului pentru un titlu în boxul profesionist, vizând centura IBA International (International Boxing Association) la categoria Super Middleweight.

IBA se află în topul celor cinci organizații mondiale de box profesionist, iar nume mari precum Floyd Mayweather Jr. și Oscar De La Hoya au luptat pentru titluri IBA. Aceasta adaugă o importanță deosebită evenimentului și subliniază nivelul înalt al competiției ce va avea loc la Zalău.

Tamer Mahgoub, cu sprijinul fanilor și al comunității sale, este hotărât să facă din acest meci un punct de referință în cariera sa și în istoria boxului profesionist din România. Nu ratați ocazia de a urmări această luptă epică și de a fi martorii unui moment istoric pentru sportul românesc.

Tamer Mahgoub 2