Test IQ | Doar 2% dintre oameni pot găsi iepurele din imagine. Geniile reușesc în 5 secunde.

Potrivit statisticilor, doar 2% dintre persoanele cu IQ ridicat pot găsi iepurele din imagine în doar 5 secunde. Această iluzie optică îți va „măsura” nivelul IQ-ului vizual.

Doar 2% dintre persoanele cu IQ-ul unui geniu extrem de creativ, cu o viziune superioară precum un șoim pot observa iepurele ascuns în această imagine.

Iluzia optică îți va dezvălui nivelul IQ-ului vizual în doar 5 secunde!

Iluziile optice te provoacă negreșit să îți depășești limitele intelectuale.

Poți găsi iepurele ascuns în imagine?
În fotografia de mai sus, puteți observa un desen iluzie optică a doi oameni, un băiat și o fată, care schiază în vacanță. Atenție! Poți observa iepurele de pe spatele băiatului?

Test IQ
Ce este un test IQ?
IQ-ul, prescurtare de la coeficient de inteligență, măsoară capacitatea de raționament a unei persoane. Pe scurt, ar trebui să evalueze cât de bine poate cineva să folosească informațiile și logica pentru a răspunde la întrebări sau pentru a face predicții. Testele IQ încep să evalueze acest lucru prin măsurarea memoriei pe termen scurt și lung. De asemenea, măsoară cât de bine pot oamenii să rezolve puzzle-uri și să-și amintească informațiile pe care le-au auzit, dar și cât de repede de întâmplă acest lucru. Iată un test prin care îți poți verifica IQ-ul.

Testele IQ există de mai bine de un secol. Acestea au fost create inițial în Franța, pentru a ajuta la identificarea elevilor care aveau nevoie de ajutor suplimentar la școală.

Ulterior, guvernul SUA a folosit versiuni modificate ale acestor teste în timpul Primului Război Mondial. Liderii forțelor armate știau că dacă oameni necalificați vor intra în luptă acest lucru ar putea fi periculos. Așa că au folosit testele pentru a ajuta la găsirea candidaților calificați. Armata continuă să facă acest lucru chiar și în ziua de astăzi.

  coral