Horoscopul dezvăluie cine sunt cei mai zgârciți nativi – economiile lor sunt mai scumpe decât zâmbetul unui aurar!

Dacă ar trebui să împartă facturile, ai putea fi sigur că acești nativi ar aduce și lupa să găsească fiecare bănuț furat din buzunar. Iată topul celor mai zgârciți reprezentanți ai zodiacului, care păstrează fiecare cent aproape ca pe o comoară și te fac să te gândești de două ori înainte să le ceri să împartă nota de plată:

1. Taurul (20 aprilie – 20 mai)

Taurul este regele economisirii, dar și al strâmtorării. Pentru el, cheltuielile sunt un cuvânt interzis, iar economiile sunt ca o misiune sacră. Acest nativ ar putea câștiga la loterie și tot i-ar fi greu să scoată un bilet de cinema din buzunar. Mai mult, când mergeți la un restaurant, să nu vă mirați dacă Taurul își scoate lupa pentru a verifica fiecare cifră de pe nota de plată. „Câți euro au fost pentru taxele de serviciu? Nu am observat asta!”

2. Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Fecioarele sunt maestrii calculului, iar când vine vorba de bani, niciun detaliu nu le scapă. Acești nativi pot sta ore întregi pentru a găsi cel mai mic preț pentru un produs și se simt triști dacă nu găsesc niciun voucher de reducere. Mai mult, nu îți face iluzii că vor cumpăra vreodată ceva la preț întreg – vor căuta mereu o ofertă.

3. Capricornul (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii sunt zgârciți cu ei înșiși și cu alții. Chiar dacă au bani, preferă să îi țină într-un cont bancar până când încep să crească rădăcini. Poate fi dificil să-i convingi să iasă în oraș sau să cumpere ceva ce nu este strict necesar. Dacă trebuie să-și împartă gustarea cu tine, ai grijă – ar putea să înceapă să calculeze în gând cât costă fiecare feliuță de brânză!

4. Gemenii (21 mai – 20 iunie)

Gemenii par că sunt deschiși și comunicativi, dar în ceea ce privește bani, ei sunt atenți la fiecare cent. Vor compara prețurile în mai multe magazine înainte să cumpere ceva și nu le plac deloc surprizele financiare. De fapt, sunt atât de zgârciți, încât vorbesc chiar și în limbajul băncilor – „Nu, nu pot să vin la cină, trebuie să-mi gestionez bugetul!”

Aceste zodii au economiile ca prioritate și îi învață pe toți cum să stoarcă fiecare bănuț. Dacă vrei să mergi într-o excursie cu ei, asigură-te că ai un plan financiar detaliat, altfel s-ar putea să fii surprins când încep să scuipe băncnotele ca un adevărat comisar de la Finanțe!