Știi deja că orașul Cluj este unul dintre cele mai frumoase și civilizate din România. Nu ne surprinde faptul că multă lume dorește să locuiască acolo, tineri și persoane mature deopotrivă. Și călătoriile din restul țării acolo sunt mult așteptate. Pentru localnici, o idee bună este să aibă uși pentru garaj de la Alexiana Group. De ce? Hai să vezi mai departe câteva argumente în favoarea acestei firme și a produselor sale de top.

1. Alege pentru locuința ta uși pentru garaj care să fie ușor de manevrat

Pentru ca tu să ai parte de o deschidere și de o închidere ușoară și practică a garajului tău, dintr-un simplu buton de telecomandă, optează să montezi usi pentru garaj in Cluj cu sistem manual, electric sau chiar cu telefonul, printr-o simplă aplicație. Vei putea activa ușile să se deschidă înainte de a pătrunde pe poartă pentru a-ți veni cât mai ușor.

La Alexiana Group găsești în stoc acele produse care să-ți și securizeze garajul și să te ajute să economisești timpul prețios pe care poți să-l ocupi cu altceva.

2. Materiale rezistente și calitative pentru ca tu să fii în siguranță și să știi că ai făcut o investiție inteligentă

Produsele automatizate pentru garaj de la brandul Alexiana Group vin la pachet cu o serie de beneficii majore. Printre acestea se numără și calitatea, o necesitate absolută atunci când vorbim de porți sau uși de protecție. Ușile de garaj nu sunt doar o cale de a pătrunde sau de a ieși dintr-un loc cu mașina, bicicleta sau cu gunoiul. Acestea trebuie să fie și rezistente la factorii externi, interni, să fie durabile și să securizeze locația și bunurile pe care le depozitezi înauntru, printre care și mașina.

Ușile de garaj sunt compuse din panouri elvețiene de tip sandwich, fabricate din oțel galvanizat și vopsite în câmp electrostatic. De asemenea, aceste panouri sunt umplute cu spumă poliuretanică de o densitate ridicată, asigurând astfel protecție termică și fonică.

3. Armonia vizuală este importantă, chiar dacă vorbim de uși de garaj

Pentru că locuința ta se află în Cluj, dar nu numai datorită localizării, este deosebit de important și factorul design. O arhitectură aparte a casei impune și o armonie vizibilă cu garajul acesteia, fie că e vorba de unul lipit de locuință, fie că e vorba de unul separat de aceasta. Nu e doar moft, nu e nici pretenție. La Alexiana Group vei descoperi produse fiabile, automatizate, rezistente, dar și estetice.

În plus, acestea pot fi personalizate în funcție de măsurătorile tale, de stilul casei sau al garajului, de metoda de deschidere și de culoarea sau forma pe care ți-o dorești mai mult.

4. Beneficii incluse odată cu comandarea de produse pentru garaj de la Alexiana Group

Odată ce ai ales și ai comandat uși pentru garaj în Cluj de la alexiana.ro, ai parte de gratuitate la deplasare, materiale și manoperă, garanție și un dispozitiv special sigilat pentru numărarea ciclurilor de închidere. Două intervenții gratuite îți vor fi oferite în primii doi ani de la comandarea și montarea ușilor de tale de garaj. De asemenea, ai dreptul de a trimite înapoi produsul după montare în termen de 45 de zile, dacă nu ești satisfăcut de funcționalitatea lui.

Aparte de aceste criterii demne de luat în considerare, mai poți citi pe site-ul alexiana.ro și alte detalii legate de produse, de tipologia lor, de felul în care funcționează și unde s-ar potrivi cel mai bine.

Contact:

www.alexiana.ro

office@alexiana.ro

0230560560

0755111222