Știai că instalarea unei licențe pentru windows poate spori gradul de securitate al dispozitivul și implicit experiența de utilizare? Chiar dacă variantele piratate sunt încă foarte populare, beneficiile unei opțiuni plătite garantează avantaje pe termen lung.

Actualizări frecvente, grade sporite de siguranță, dar și facilități împotriva amenințărilor cibernetice – sunt doar câteva dintre motivele integrării unei licențe. Investiția duce și alte beneficii – pe toate le poți descoperi în rândurile de mai jos!

Beneficiezi de actualizări și funcționalități noi

Oricât de fiabile ar părea, sistemele de operare sunt susceptibile la vulnerabilități de securitate, iar actualizările periodice sunt esențiale pentru a proteja sistemul împotriva riscurilor cibernetice. De asemenea, o licență autentică asigură accesul la suport tehnic din partea Microsoft, ceea ce poate fi crucial în rezolvarea problemelor și în întreținerea softului.

De asemenea, ești mereu la curent cu noile funcții, care pot îmbunătăți experiența generală, dar și modalitatea de gestionare a datelor personale. Ai garanția că informațiile tale nu vor ajunge pe mâinile atacatorilor.

În plus, poți opta pentru actualizările majore ale sistemului de operare, cum ar fi trecerea de la o versiune la alta. De  exemplu, dacă ai o licență pentru windows 10 și vrei să accesezi versiunea următoare poate fi nevoie de o licență valabilă pentru a fi instalată și utilizată.

Poți modifica anumite setări care fără o licență validă sunt blocate

Nu te-ai săturat să primești mereu notificarea pentru activarea sistemului de operare? Cu o licență validă poți uita de problemă. Ba chiar îți poți personaliza cu succes meniul, tema, iconițele și fundalul desktopului.

Însă, cel mai mare avantaj în ceea ce privește integrarea unei licențe rămâne actualizarea de securitate. Malware-ul reprezintă o problemă răspândită la nivel global, care afectează funcțiile dispozitivului și facilitează accesul neautorizat. Datele cu caracter personal pot fi răspândite cu rapiditate, ceea ce vine la pachet cu necesitatea de a plăti diverse sume pentru recuperare.

Upgrade-urile disponibile sunt concepute special pentru a se plia noilor tehnici de furt online, ceea ce devine un plus semnificativ mai ales dacă ești antreprenor. Orice scurgere de informații poate compromite productivitatea întregii companii, dar și reputația acumulată în industrie. Așadar, dacă vrei să elimini din start situațiile neprevăzute, dar și să asiguri angajaților un mediu de lucru facil, Windows 11 cu licență este exact ce ai nevoie. Pe lângă sporirea ciclului de funcționare, oferă și o interfață prietenoasă și o viteză de încărcare optimizată.

Unele servicii ale Microsoft, precum OneDrive sau Microsoft 365, pot necesita o licență validă pentru a fi accesate în întregime

Achiziția unei licențe îți oferă și garanția accesării unor funcții avansate, ideale pentru orice tip de utilizator.

OneDrive este serviciul de stocare în cloud oferit de Microsoft. De obicei, clienții beneficiază de spațiu suplimentar și de acces la funcționalități premium, cum ar fi colaborarea în timp real.

Microsoft 365 este o suită de servicii și aplicații care include, printre altele, Word, Excel, PowerPoint și Outlook. Multe dintre instrumentele de editare nu pot fi folosite în lipsa unei licențe windows. Odată ce ai achiziționat-o de la un producător de încredere, nu mai rămâne decât să bifezi etapele de activare. Procesul nu este deloc complicat:

  • Poți accesa link-ul de instalare direct de pe platforma Microsoft.
  • Codul de activare este trimis pe mail, la adresa indicată.
  • De asemenea, sunt oferite instrucțiuni clare pentru a duce la bun sfârșit toate activitățile aferente integrării.

Livrarea pachetului se face în aproximativ 30 de minute.

Vrei să te bucuri de funcționalitățile pe care le oferă un sistem de operare premium? Instalează acum o licență și accesează toate beneficiile pe care le presupune o experiență completă de utilizare! coral