Un individ în vârstă de 33 de ani, domiciliat în Cluj-Napoca, a fost reținut în urma prinderii sale în timp ce efectua operațiuni de comercializare de substanțe psihoactive. În urma unei investigații atente, asupra sa au fost descoperite 10 pastile ecstasy și 5 grame de cristal (3CMC). Acțiunea promptă a autorităților a condus la prinderea suspectului în flagrant delict.

Operațiunea s-a desfășurat în data de 5 august, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, împreună cu D.I.I.C.O.T. – Biroul Tehnic, cu sprijinul polițiștilor Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, au derulat acțiuni pentru prevenirea și combaterea traficului de droguri, realizând o prindere în flagrant delict, în municipiul Cluj-Napoca.

„În urma percheziției, au fost descoperite și ridicate 454 de comprimate de ecstasy, 153 de grame de cannabis, 160 de grame de 3-CMC, 92 de grame de rezină de cannabis, 3 cântare de înaltă precizie, 6 grindere, 2 laptop-uri, 4.750 de lei, precum și alte obiecte.

Din cercetări a reieșit că bărbatul ar fi comercializat ecstasy și 3-CMC, pentru sume cuprinse între 600 și 1.600 de lei.

De asemenea, în perioada mai-iulie 2023, ar fi comercializat cannabis, pentru sume cuprinse între 20 și 50 de lei pentru un gram”, transmite IPJ Cluj.

bcco 2.jpeg

În baza probatoriului administrat, pe numele bărbatului de 33 de ani a fost emisă ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.