O tragedie cutremură o familie din comuna Bobâlna, județul Cluj, după ce un copil în vârstă de 11 ani a pierit la spital, la scurt timp după ce a suferit un accident tragic. Emanuel Iosif Filip, elev la Școala Gimnazială „Alexandru Vaida Voevod” din Bobâlna, a fost victima acestui nefericit incident.

În urmă cu câteva zile, cunoscut sub numele de Ema de către cei apropiați, încerca să își umfle roata la bicicletă, ținând în gură capacul de la șurubul de la cauciuc. Din păcate, într-o clipă de neatenție, a inhalat obiectul în plămâni, ceea ce a provocat un șoc respirator. Tatăl său nu a reușit să intervină la timp, iar copilul a fost preluat de ambulanță și transportat la spital conform informațiilor de pe someseanul.ro.

Ajunși la Spitalul din Cluj-Napoca, medicii au intervenit imediat, încercând să înlăture chirurgical obiectul din plămâni. Din păcate, copilul a intrat în comă, iar după opt zile de luptă, organismul său nu a mai putut rezista, fiind declarat decesul.

Întreaga comunitate este zguduită de acest eveniment tragic, care subliniază încă o dată importanța cunoștințelor în acordarea primului ajutor medical.

Și colectivul Școlii Gimnaziale „Alexandru Vaida Voevod” din Bobâlna este profund afectat de această pierdere tragică și a transmis mesaje de condoleanțe pe rețelele sociale, exprimându-și regretul pentru tragicul eveniment.

coral