La finalul lunii septembrie, turneul mondial al celebrului trio Il Volo se oprește în România pentru 3 concerte excepționale. Vocile magnifice ale lui Piero Barone, Ignazio Boschetto și Gianluca Ginoble vor răsuna pe 30 septembrie, la BT-Arena din Cluj-Napoca, pe 2 octombrie, în premieră, la Oradea Arena, iar pe 4 octombrie la Sala Palatului din București, în acompaniamentul unei orchestre simfonice ample, alcătuită din peste 30 de muzicieni profesioniști.

Cei trei artiști italieni călătoresc în jurul lumii încă din primăvara acestui an, îi încântă pe toți cei prezenți cu interpretările inconfundabile ale unora dintre cele mai cunoscute arii de operă, melodii pop legendare, dar și hiturile care i-au consacrat. Pe lângă marile orașe europene, turneul din acest an i-a purtat pe cei trei artiști și pe alte continente ajungând pe marile scene din Japonia, Canada, Statele Unite și Australia, iar concertele susținute pe în spectaculoase locații italiene, precum Teatrul Antic din Taormina și Arena din Verona au înregistrat un număr record de spectatori.

Fiecare reprezentație a trupei Il Volo este răsplătită prin ropote de aplauze, iar spectatorii declară că au fost martorii unei experiențe muzicale memorabile. Noul concert Il Volo aduce în prim-plan calitățile vocale surprinzătoare ale fiecărui membru în parte. Trei personalități artistice total diferite care se completează armonios grație pasiunii comune pentru muzică și a vocilor versatile excepționale. Cu un repertoriu bine definit și un concept scenic clasic, noul concert al grupului Il Volo se bucură de succes imens în rândul publicului de pe toate continentele. Sălile devin neîncăpătoare, iar ovațiile pe care le primesc la scenă deschisă vin cu acea responsabilitate suplimentară de a-și continua misiunea.

„Marea provocare și dificultate a unui artist este să mențină succesul. De 15 ani suntem nedespărțiți. Avem respect și stimă unul pentru celălalt: până la urmă, doar așa putem merge înainte. Este minunat faptul că după toți acești ani, marile arene devin neîncăpătoare. Înseamnă că munca noastră constantă, alături de echipa puternică și unită care ne însoțește dă roade și acesta este cel mai important lucru. Să-ți poți exprima pasiunea la niveluri exponențiale și să știi că de la New York până la Tokyo există cineva care te așteaptă este cel mai frumos lucru care i se poate întâmpla unui artist. Marea bucurie este să le poți cânta acelor oameni care nu ne abandonează și vin să ne asculte de fiecare dată. Vom continua să le oferim proiecte de calitate și le promitem că întâlnirile noastre din sălile de spectacole vor rămâne în suflete ca fiind cele mai frumoase amintiri.” – mărturisesc artiștii.

Concertul crossover al trupei IL VOLO ce va fi prezentat peste doar două săptămâni pe scenele din Cluj, Oradea și București, cuprinde interpretări ale unor melodii pop-opera adorate de publicul din întreaga lume, dar și piesele de rezistență care i-au propulsat în topul celor mai apreciați artiști internaționali ai momentului. „O Sole Mio”, „Notte Stellata (The Swan)” sau „Grande Amore” sunt doar câteva dintre ingredientele show-ului completat cu momente fine de umor.

Biletele pentru concertele programate la BT-Arena Cluj-Napoca (30 septembrie), Oradea Arena (2 octombrie) și la Sala Palatului București (4 octombrie) sunt disponibile exclusiv în rețeaua Eventim.ro și pot fi achiziționate la prețuri variabile în funcție de loc.